Besplatni seminari u listopadu! - Edunova

Oddball Creatives
Objavljeno: 01. rujna, 2018.

Upisi za jesenski semestar su u tijeku, a ako još uvijek niste sigurni želite li upisati neku od naših edukacija iz područja informatike, menadžmenta ili stranih jezika, organiziramo besplatne seminare u prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5, kako bismo vam olakšali odluku!

Ukoliko vas zanima područje pisanja i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, besplatni seminar “Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekt?” održat će se u ponedjeljak, 1. listopada 2018. godine s početkom u 17 sati. Dvosatno predavanje održat će naš dugogodišnji predavač pri programu „Voditelj/ica izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, inače projektni menadžer u Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje, asistent menadžer u Europe Direct Osijek, stručnjak s višegodišnjim iskustvom, čovjek iz prakse – dipl. iur. Toni Žufić.

Na seminaru ćete se upoznati s procedurom pisanja i prijave projekta na natječaj, postupkom financiranja i vođenja EU projekata, zanimanjem projektnog menadžera EU fondova, aktualnim i planiranim objavama natječaja za 2018. godinu, našim programom za Voditelja/icu izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova za koji ćemo napomenuti da još uvijek možete iskoristiti promotivni popust u iznosu od 1850 kuna!

Knjigovodstvo je područje u kojem se vidite? Posjetite nas u utorak, 2. listopada 2018. godine od 17 do 19 sati i iz prve ruke saznajte zašto biste se njime trebali baviti! Besplatni seminar “Knjigovodstvo za početnike” održat će naša predavačica mr. sc. Gordana Cerovečki-Marijić, koja se poslovima organizacije i rukovođenja sektorima financija, računovodstva i komercijale bavi više od 25 godina, a danas je zaposlena kao voditeljica financija i računovodstva četiriju tvrtki domaćih vlasnika. Na seminaru također možete saznati koje su vam mogućnosti zapošljavanja nakon našeg završenog programa edukacije Samostalni knjigovođa za koji još uvijek možete iskoristiti promotivni popust u iznosu od 950 kuna!

Kažu da na svijetu trenutno postoji više od milijardu i 250 milijuna web stranica, a u sekundi je pokrenuto oko 5 novih što zanimanje web dizajnera i edukacije web dizajna čini jednim od najtraženijih na svijetu. Naš dugogodišnji predavač edukacije Web dizajnaPavle Vidaković, zbog toga će vam približiti ovo perspektivno zanimanje u petak, 5. listopada 2018. od 17 do 19 sati na besplatnom seminaru “Osnove web dizajna i WordPress”! Pavletov put vodit će vas od osnova web dizajna gdje ćete proći kroz tehnologije i alate (HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, MySQL), nastaviti s WordPress-om, najjačom Content Management System platformom u svijetu za izradu web stranica i applet-a, s naglaskom na estetiku, web standarde i lakoću uporabe, a priču zaokružiti primjenom WordPressa na gotovom eCommerce rješenju. Ukoliko ste zainteresirani za našu edukaciju Web dizajna, napomenuti ćemo samo kako za upis još uvijek možete iskoristiti promotivni popust u iznosu od 1100 kuna!

Ako vas zanima programiranje, u petak, 12. listopada od 18 sati naš dugogodišnji predavač na smjerovima Java i PHP programiranja, dr.sc. Tomislav Jakopec, održat će za vas besplatni seminar zanimljivog naziva – “Java vs. PHP: Fight!” Upoznajte se s Javom i PHP-om, saznajte koje su sličnosti i razlike između ova dva programska jezika, upitajte predavača za savjet i pustite neka vas dodatno motivira da postanete Java ili PHP developer! Tomislav Jakopec inače radi kao asistent na Filozofskom fakultetu u Osijeku na kolegijima vezanim uz projektiranje informacijskih sustava, web tehnologije i elektroničko nakladništvo. Aktivni je član Osijek Software Cityja, a programiranjem se, kako kaže, bavi od 1997. kad je dobio prvo računalo. Prvi program koji je napravio bila je čestitka prijatelju za rođendan – Pascalov program koji je u beskonačnoj petlji ispisivao “Sretan rođendan”, a poklonio ga je na disketi s upustvom kako ga pokrenuti! Zanimljivo, zar ne?

Iskoristite naše besplatne seminare kao izvrsne prilike i pitajte predavače s dugogodišnjim iskustvom sve što vas zanima iz područja projektnog menadžmenta EU fondova, knjigovodstva ili programiranja. S obzirom na ograničen broj mjesta i veliku zainteresiranost koja uvijek prati naše besplatne seminare, preporučavamo vam da osigurate svoje mjesto na vrijeme!

Pošaljite nam svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv željenog besplatnog seminara na kojem želite sudjelovati na seminar@edunova.hr.

Vidimo se!