knjigovodstvo, samostalni knjigovođa, edukacija osijek | Edunova

samostalni knjigovoda osijek

Utorak, 16.10.2018., od 17 do 19 sati
U prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5.

Objavljeno: 13. rujna, 2018.

Dobro knjigovodstvo temelj je svakog uspješnog poslovanja, a ako biste htjeli čuti kako je već više od 25 godina raditi poslove organizacije i rukovođenja sektorima financija, računovodstva i komercijale, prijavite se na besplatni seminar koji će u utorak, 16. listopada 2018. od 17 do 19 sati održati naša predavačica mr.sc. Gordana Cerovečki-Marijić.

Iskoristite izvrsnu priliku i upoznajte se s osnovama ovog iz dana u dan sve dinamičnijeg posla – od evidentiranja poslovnih događaja, izrade knjigovodstvene dokumentacije do praćenja računovodstvenih standarda i ostalih zakonskih promjena vezanih za ovo područje. Kao osoba s dugogodišnjim praktičnim iskustvom u području financija i računovodstva, predavačica Gordana Cerovečki-Marijić svoje će predavanje nadopunjavati zanimljivim primjerima iz prakse stečene u radu s gospodarskim subjektima različitih grana djelatnosti.

Na seminaru također možete saznati koje su vam mogućnosti zapošljavanja nakon našeg završenog programa edukacije Samostalni knjigovođa za koji još uvijek možete iskoristiti promotivni popust u iznosu od 950 kuna!

Broj mjesta na besplatnom seminaru je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr!

Vidimo se!