EU fondovi – Priprema i Provedba projekta - Edunova

EU fondovi – Priprema i Provedba projekta - Edunova

eu fondovi natjecaj osijek e1485376173739

U petak, 01. ožujka 2019. od 17 do 19 sati
U prostorijama Edunove, L. Jagera 5, Osijek.

Objavljeno: 23. siječnja, 2019.

Svima koje zanima odgovor pitanje kako uspješno napisati i prijaviti EU projekt, savjetujemo da u svojim kalendarima rezervirate jedan od termina za seminar, jer se tada u prostorijama Edunove, Jagerova 5, održava BESPLATNI SEMINAR na kojem ćemo se baviti upravo ovom temom.

Dvosatno predavanje održat će naš dugogodišnji predavač pri programu „Voditelj izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova“, inače projektni menadžer i stručnjak s višegodišnjim iskustvom Toni Žufić.

Iskoristite ovu izvrsnu priliku i pitajte ga sve što ste ikad htjeli znati o pisanju i prijavi EU projekata ili zvanju projekt menadžera, jer je Toni za sva pitanja uvijek spreman!

Na seminaru ćete se upoznati s procedurom pisanja i prijave projekta na natječaj, postupkom financiranja i vođenja EU projekata, zanimanjem projektnog menadžera EU fondova, aktualnim i planiranim objavama natječaja za 2018. godinu, našim tečajem EU fondova u Osijeku za Voditelja/icu izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

PLANIRANI TERMIN BESPLATNOG SEMINARA:

  • Petak, 01. ožujka, od 17 do 19 sati

S obzirom na ograničen broj mjesta i veliku zainteresiranost koja uvijek prati naše besplatne seminare iz područja EU fondova, pozivamo vas da osigurate svoje mjesto na vrijeme!

Pošaljite nam svoje ime, prezime, kontakt telefon, naziv i datum željenog besplatnog seminara na kojem želite sudjelovati na seminar@edunova.hr.

Vidimo se!

X