Uvod u PHP i razvoj aplikacija - Edunova

Uvod u PHP i razvoj aplikacija - Edunova

BACKEND DEVELOPER

13.10.2020. u 17 sati
online/učionica

Objavljeno: 30. rujna, 2020.

U tebi postoji želja i interes za učenjem programiranja a razmišljaš kako započeti ovo je besplatan seminar upravo za tebe.

Programiranje u Hrvatskoj bilježi sve veći rast od bilo koje druge gospodarske grane. Zaposlenih programera je više od 142%, a plaća im vrtoglavo raste. Izvoz programerskih usluga porastao je čak za 569%.

Budući Back-End developeri, ovo je vaša prilika! Ne propustite je!

PHP je  jednostavan i moćan jezik prvotno je stvoren za izradu dinamičnog web sadržaja, a i danas tome najbolje služi. Pristupačan je i prikladan, a programeri ga vole jer je fleksibilan, moćan, raznolik i brz. Jedna od njegovih najznačajnijih osobina je široka podrška za baze podataka iz kojih je izrada web stranica s dinamičnim sadržajem vrlo jednostavna.

Ako želiš znati i naučiti PHP, jedan od najpoznatijih programskih jezika danas, ispuni prijavu BESPLATNI SEMINAR 13. listopada u 17 sati  na kojem će vas stučnjak Tomislav Jakopec upoznati s top edukacijom današnjice.

NAČIN SUDJELOVANJA NA SEMINARU

Seminar je organiziran tako da tijekom epidemioloških mjera u učionicu  primamo ograničen broj osoba, ostale prijave potvrditi ćemo za sudjelovanje u online učionici. Podsjećamo da za vrijeme seminara vrijede preporuke stožera. 

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr. 

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Napomena: Provjerite seminar za Junior Java developere.