Postati Java developer - besplatni seminar | Edunova

Postati Java developer - besplatni seminar | Edunova

java developer tecaj

15.10.2020. u 17h
učionica/online

Objavljeno: 30. rujna, 2020.

Ako ste osoba koja voli istraživati, imate određeno informatičko predznanje ovo je seminar upravo za Vas

Nikad nije bilo tako dobro vrijeme da naučite kodirati.

Po dostupnim podacima Samo u Njemačkoj nedostaje oko milijun radnika u IT sektoru, od čega velik broj softverskih developera. Slično je i u hrvatskom softverskom sektoru, a nedostatak je sve veći u cijeloj Europi. Procjene pokazuju da će do 2020. godine u IT i srodnim zanimanjima nedostajati između 500 000 i 900 000 radnika. Eurostat Statistics procjenjuje da će 41 posto europskih tvrtki koje pokušavaju zaposliti u ICT-u teško pronaći kvalificirane zaposlenike. 

Kao bi iskoristili navedene nedostatke, sada je sjajna prilika za započeti IT karijeru. Nikad prije nije bilo tako povoljno vrijeme za osobe koje mijenjaju karijeru i početnike u razvoju softvera.

IT tvrtke najviše traže programere, a najtraženiji programeri su oni u Javi. U Hrvatskoj je trenutačno 10 do 15 tisuća programera u programskom jeziku Java procjena je Hrvatske udruge Java korisnika (HUJAK) koja okuplja 1500 Java programera. Istraživanjem na uzorku od 450 tvrtki, prema metodologiji Europske komisije, 24 posto poslodavaca u Hrvatskoj traži programere u Javi.

Da, ovo je Java seminar za početnike. Ako želite programirati, a ne znate kako, mi ćemo vam na ovom seminaru probati to olakšati. Na seminaru će stručnjak Edunove TOMISLAV JAKOPEC prezentirati osnove i uvod u Java programiranje kako bi vas pripremili za posao Junior Java developera. 

Ujedno ćemo praktično prezentirati kratak pregled potrebnih znanja koja Vam mogu olakšati da započnete karijeru JAVA  developera. BESPLATNI SEMINAR  će se održati 15. listopada u 17 sati.

NAČIN SUDJELOVANJA NA SEMINARU

Seminar je organiziran tako da tijekom epidemioloških mjera u učionicu  primamo ograničen broj osoba, ostale prijave potvrditi ćemo za sudjelovanje u online učionici. Podsjećamo da za vrijeme seminara vrijede preporuke stožera. 

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr. 

Vidimo se na seminaru!