OSC Hackathon 2015. | Edunova

OSC Hackathon 2015. | Edunova

oschackaton

10.10.2015. u 9 sati
Coworking, BIOS Inkubator, Osijek

Objavljeno: 20. rujna, 2015.

Uskoro započinje natjecanje u izradi aplikacija u ograničenom vremenskom periodu OSC Hackaton. Hackathoni su izvrsno mjesto za traženje novih developera i promociju, ali i podizanje pozitivne energije stoga vas očekujemo na druženju 10. listopada u Coworking prostoru.

Natjecatelji će biti podijeljeni u dvije kategorije:

1. Seniori – iskusni IT stručnjaci koji žive od svog znanja
2. Juniori – srednjoškolci, studenti i svi ostali koji se zainteresirani za razvoj programskih rješenja

Organizatori su uz suradnju sa sponzorima i partnerima osigurali novčane nagrade za najbolje natjecatelje prema juniorskim i seniorskim kategorijama.

Početak natjecanja je u 9 sati, a program uključuje kodiranje, odlučivanje i proglašenje pobjednika, nakon čega slijedi druženje natjecatelja i organizatora sa predviđenim trajanjem do 19 h sljedećeg dana.

Ove godine zaprimljeno je ukupno 36 prijava od čega su 11 junior i 25 senior prijava odnosno 6 individualnih i 30 prijava timova. Ukupno se prijavilo 114 natjecatelja. Organizacijski odbor ovogodišnjeg hackathona čine Tomislav Jakopec (FFOS), Nenad Andraković (Inchoo) pobjednici prošlogodišnjeg  OSC Hackatona i Vedran Vučetić (SPAN).

Partneri ovogodišnjeg natjecanja su Inchoo, toptal i SPAN, dok su se kao sponzori pridružili Mono, GDi, Trikoder, EDUNOVA i Erste banka, a službeni hashtag  je #OSChackathon .

BREAKING NEWS
>>>>>>>>>ČESTITAMO POLAZNICIMA EDUNOVE NA OSVOJENOM 3. MJESTU U JUNIORSKOJ KATEGORIJI!<<<<<<<<<<<<<