Najtraženije edukacije u informatici i menadžmentu | Edunova

Najtraženije edukacije u informatici i menadžmentu | Edunova

5dc40d1b78478
Objavljeno: 27. veljače, 2020.

Vrijeme je sve! Vaše potrebe i naše aktivnosti su usklađene! 

Upisi su u tijeku i budući da u ovom trenutku čitate ovaj tekst, zainteresirani ste za jednu od naših edukacija, bilo da se radi o INFORMATICIMENADŽMENTU ili TEČAJEVIMA STRANIH JEZIKA

Kako vam mi pomažemo?

Tako što smo za vas pripremili niz edukacija koje vam daju mogućnost uspjeha. Naš prvi cilj je naučiti vas i zbog toga su naše edukacije osmišljene tako da uz kvalitetan teorijski dio steknete i onaj važniji, praktični. Kako bih vam pomogli pri odabiru, istaknuti ćemo neke od naših najtraženijih edukacija.

NAJTRAŽENIJE EDUKACIJE

Voditelj/ica izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

Edukacija za izradbe i provedbe EU projekata je jedinstvena na tržištu. Pravo na dobivanje novca iz EU fondova imaju sve vrste organizacija iz javnog, privatnog i civilnog sektora, ali  i građani pojedinci. Europski fondovi kontinuirano mijenjaju naše okruženje. Edukacija za Voditelja izradbe i provedbe projekata iz EU fondova obuhvaća razvoj projektne ideje, koordinaciju i planiranje projekta, primjere uspješnih projekata te izradu budžeta i natječajne dokumentacije, a vodi ga stručnjak s bogatim iskustvom u izradi i pisanju projekata.

Knjigovođa- računovođa

Među nezaposlenima najmanji je broj knjigovođa i računovođa. Svaki dio poslovanja neizbježno čine knjigovodstveni poslovi. Zanimanje knjigovođa-računovođa jedno je od rijetkih zanimanja za kojima potražnja konstantno raste usprkos trenutnom ekonomskom stanju. Knjigovodstvo je jedno od 5 najtraženijih zanimanja na tržištu rada! Neovisno o tome jeste li vlasnik poslovnog subjekta ili planirate pokrenuti vlastiti posao, znanja stečena nakon završetka školovanja dat će vam kvalitetne osnove kako biste mogli samostalno voditi poslovne knjige.

PHP developer

Kroz posljednjih deset godina industrija programiranja u Hrvatskoj zabilježila je veći rast od bilo koje druge gospodarske grane. Prošle godine je ICT sektor generirao oko 3000 novih visoko plaćenih radnih mjesta. Broj programerskih tvrtki se više nego udvostručio, zaposlenih programera je 142% više, plaća im se u prosjeku utrostručila, a izvoz programerskih usluga porastao je fantastičnih 569%!  Na edukaciji će svaki polaznik kreirati bazu podataka, povezati je s funkcionalnom Web aplikacijom, prezentirati rad te monetizaciju iste. Nastava je praktičnog karaktera, a fokus programa je na samostalnosti polaznika kroz kontinuiranu vježbu.

Web dizajner

Vaša web stranica je najvažniji marketinški alat jer je ključna za privlačenje relevantnih posjetitelja i korisnika kojemu se pružanju korisne informacije. Web dizajneri izrađuju web projekte za različite ljudske djelatnosti. Pored dizajnerskih znanja neophodna su i programerska znanja, upoznavanje i praktične primjene istih. Važan sustav za upravljanje sadržajem je WordPress. On je najmoćniji CMS na planeti, napaja preko 20% interneta i koristi se na preko 60 milijuna web stranica. Nevjerojatno je jednostavan za upotrebu jer vam omogućuje ažuriranje vaše web stranice u uredu ili dok ste u pokretu. Za Vas smo pripremili interaktivnu edukaciju na kojoj ćete naučiti oblikovati Web stranicu koristeći stilove za kreiranje dinamičke strukture Web-a i implementirati na način da bude prilagođena svim uređajima.

Zašto postati polaznik 27 generacije Edunove?

Zato što ste pročitali ovaj tekst do kraja i želite učiti i raditi na sebi.

Obratite nam se s povjerenjem jer drugi razgovaraju, dok mi radimo!

Vaša Edunova!