upis u osijeku, tečaj informatike, menadžmenta i stranih jezika | Edunova

cura snijeg UPISI 20151
Objavljeno: 20. siječnja, 2015.

Otvoren je natječaj za upis 17. generacije polaznika Edunove za početak nastave u  veljači i  ožujku 2015. godine u obrazovnom centru Osijek.

Kako djelujemo već dugi niz godina drago nam je da vam možemo pomoći da što lakše dobijete željeni posao i novo zanimanje, stoga smo u ovom upisnom roku pripremili  10 informatičkih i 4 menadžerska zanimanja i 2 strana jezika na koje se možete upisati.

I ovaj puta Edunova kao vodeća regionalna škola informatike provodi projekt zapošljavanja po završetku školovanja. Cilj projekta je omogućiti najboljim polaznicima da odmah po završetku školovanja praktično iskoriste svoja znanja na tržištu rada. Više informacija o terminima i obrazovnim programima možete dobiti osobno u referadi ili na broj telefona 031-205-555. Isto tako u kratkom roku odgovoriti ćemo vam na sve vaše upite putem kontakt forme.

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Napravili smo pregled najčešćih pitanja i odgovora koji vam može pomoći kod odluke pri upisu.
Pitanje: Kako se održava nastava i hoću li moći uskladiti obaveze i nastavu?
Odgovor: Nastavu smo prilagodili vašim obvezama i družiti ćemo se u poslijepodnevnom terminu samo 2 puta tjedno.
Pitanje: Kad završim nastavu, hoću li svoje zanimanje moći upisati u radnu knjižicu ili ne?
Odgovor: Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta verificiralo je programe Edunove kako bi mogli nakon uspješnog završetka upisati novo zanimanje u e-radnu knjižicu odnosno bazu podataka HZMO.
Pitanje: Kako ću znati da li imam dovoljno predznanje za praćenje nastave?
Odgovor: Svaki polaznik Edunove na upisu prolazi evaluaciju potrebnog predznanja za praćenje nastave, za neka zanimanje predznanje nije neophodno.
Pitanje: Hoću li moći pratiti nastavu, što ako nešto ne razumijem?
Odgovor: Kako bi vam olakšali školovanje tijekom nastave biti ćete u stalnom kontaktu sa profesorima koji će vrlo rado odgovoriti na sva vaša pitanja.
Pitanje: Moram li pored navedenih troškova školovanja kupiti knjige, nositi svoj laptop..?
Odgovor: U cijenu školovanja uključeni su svi troškovi, znači kompletna literatura, ispiti, svečana promocija.. znači trebate dolaziti i aktivno sudjelovati u nastavi.
Pitanje: Hoću li moći dobiti novi posao nakon završetka obrazovanja?
Odgovor: Naši polaznici u kontinuitetu dobivaju poslove a samo je jedan način da to provjerite :)