24,2 milijardi razloga zašto je pravo vrijeme da postanete projektni menadžer EU fondova! - Edunova

24,2 milijardi razloga zašto je pravo vrijeme da postanete projektni menadžer EU fondova! - Edunova

Untitled design Facebook post 1 e1543412527982
Objavljeno: 14. kolovoza, 2021.

24,2 milijardi eura iznos je bespovratnih sredstava koji Hrvatska ima na raspolaganju iz europskih strukturnih i investicijskih fondova za razdoblje od 2021. do 2027. godine. Idemo ih iskoristiti!

S edukacijom za Voditelja/ice izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova započinjemo 23. listopada 2021. Upisi su u tijeku, a ako ste već odlučili da želite postati projektni menadžer EU fondova, na dnu ovog članka možete saznati kako se najbrže upisati. Ukoliko još niste sigurni, nastavite čitati dalje, jer su razlozi za upis naše najtraženije edukacije mnogobrojni!

Zašto upisati edukaciju Voditelja/ice izradbe i provedbe EU projekata?

Zato što se edukacija odvija kroz praktičnu pripremu i izradu EU projekata sukladno natječajnoj dokumentaciji. Osmišljena je tako da vas kroz 150 školskih sati kroz mentorsku podršku provede kroz cjelokupni postupak: od razvoja projektne ideje i pripreme do prijave na natječaj i provođenja EU projekta. Jedinstvenost ove edukacije je u tome što ćete razviti vlastiti projektni prijedlog, cijelim putem će vas voditi stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova, strategija, razvojnih politika i bogatim iskustvom u sklopu europskih institucija u Bruxellesu. Nakon uspješno završene edukacije steći ćete zvanje Voditelja/ice izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova verificirano od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske s pravom upisa u e-radnu knjižicu.  Osnovni je cilj naše edukacije osposobiti vas da samostalno ili u timovima pripremate i provodite projekte financirane od strane Europske unije.

Da smo u tome uspješni, govore iskustva naših polaznika koji se nakon završene edukacije uspješno zapošljavaju kao projektni menadžeri EU fondova: 

Školarina iznosi 9.400,00 kuna, na cijenu se obračunava promotivni popust 750kn! U cijenu edukacije su uključeni i svi materijali!

Dobili ste sve informacije i znate da se želite baviti realizacijom projekata financiranih iz EU fondova? Odlično, možete se upisati ovdje, nakon čega ćemo vas kontaktirati.

Još vas nešto zanima npr. mogu li pohađati online? Slobodno nam se javite na 0912255765info@edunova.hr ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5 u Osijeku.

Vidimo se na predavanju!

X