Započele prijave za subvencioniranje edukacija! - Edunova

Započele prijave za subvencioniranje edukacija! - Edunova

John C. Maxwell
Objavljeno: 17. rujna, 2018.

Sve zainteresirane, a i one koji će to tek postati, ovim putem želimo obavijestiti kako su započele prijave za subvencioniranje naših edukacija! 

Bilo da se radi o informatici, marketingu ili stranim jezicima – želimo pomoći i olakšati upis na željene edukacije vama koji želite raditi na sebi, steći nova znanja i kompetencije kojima ćete poboljšati svoj status na tržištu rada ili napraviti potrebne promjene u karijeri. Svjesni smo problema s kojima se suočavamo, osobito na području Slavonije – od visoke stope nezaposlenosti do sve češćih odlazaka u inozemstvo – pa subvencioniranje edukacija smatramo našim malim doprinosom kojim ćemo pomoći zajednici.

Koliko dugo traje natječaj?

Od 18. do 29. rujna 2018. godine.

Na koje edukacije se odnose subvencije?

Natječaj se odnosi na naše najtraženije edukacije: Web dizajn, PHP programiranje, Java programiranje, Samostalni knjigovođa, Voditelj/ica izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, Engleski jezik, Njemački jezik. Skoro pa sve!

Koliki je ukupan broj subvencija?

Tijekom natječaja dodjeljujemo 14 djelomičnih subvencija.

Kako se prijaviti na natječaj?

Sve informacije o uvjetima i prijavi na natječaj za subvencioniranje edukacija možete pronaći OVDJE.

Mali savjet:

Potrudite se pokazati nam zašto ste baš vi idealan kandidat za subvencioniranje. Ako nam pošaljete zanimljiv životopis i motivacijsko pismo, veće su šanse da ćete biti primjećeni. Neka vas ovo vodi i u prijavama za posao – postoji puno besplatnih alata u kojima možete brzo, lako i efikasno napraviti nešto drugačiji životopis (primjerice Canva, DesignBold). Bit će vam od koristi i kasnije! Nema na čemu! 🙂

Sretno svima s prijavama!