Python developer - Edunova

Upisnina: - €

Školarina: 960,65 €

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili potvrdu o završetku, ispite i troškove dokumentacije.

  • Trajanje Tečaja
  • 125 sati

Spremni ste za sljedeću veliku stvar?

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Objektno orijentirano programiranje uz Python
Pomaknite granice u programiranju!

Dobrodošli u svijet Pythona – jezika programiranja koji će promijeniti način kako razmišljate i stvarate. Kroz Edunova edukaciju za Python developera, otvaramo vrata ka nevjerojatnim mogućnostima digitalnog svijeta. Zašto je učenje Pythona važno? Kako objektno orijentirano programiranje obogaćuje naš način razmišljanja? Kako možete iskoristiti HZZ vaučere za besplatno sudjelovanje u našoj edukaciji? Sve ćemo vam detaljno objasniti.

Zašto Python?

Python je više od jezika programiranja – to je alat koji otvara vrata nevjerojatnim mogućnostima. 
Jednostavan je za učenje, ali istovremeno vrlo moćan i fleksibilan jezik. Odlikuje ga čista i čitljiva sintaksa olakšava razumijevanje i brzo pisanje koda, što ga čini idealnim izborom za početnike, ali i za iskusne programere. Ima ogromnu zajednicu diljem svijeta, što znači da uvijek imate pristup resursima, bibliotekama i alatima koji olakšavaju razvoj softvera u različitim područjima, od web developmenta do znanstvenog računanja.

Python se koristi u različitim industrijama i područjima, uključujući web development, data science, machine learning, automation, IoT i još mnogo toga. Naučiti Python znači otvoriti vrata ka raznolikim karijernim mogućnostima!

Objektno Orijentirano Programiranje u Pythonu

Objektno orijentirano programiranje (OOP) je paradigma programiranja koja omogućava organiziranje koda oko objekata koji kombiniraju podatke i funkcije. 

Python podržava definiranje klasa i stvaranje objekata, što omogućava strukturiranje koda na logičan način i ponovno korištenje koda. Nasljeđivanje omogućava stvaranje novih klasa na temelju postojećih, što olakšava ponovno korištenje koda i povećava modularnost.

Podržava polimorfizam, što znači da isto ime funkcije može imati različite oblike ovisno o tipu objekta na kojem se poziva. Ovo omogućava fleksibilnost i efikasnije kodiranje. Jednostavnije rečeno, vaše baze podataka postaju središte mogućnosti softvera koji ćete izraditi, pružajući vam pritom potpunu kontrolu na dlanu.

Besplatna Edunova edukacija kroz HZZ vaučere

Imamo sjajne vijesti za sve zainteresirane za našu edukaciju! Putem HZZ vaučera imate mogućnost potpuno besplatno sudjelovati u našoj edukaciji za Python developera! Ovo je izvanredna prilika da unaprijedite svoje vještine i pripremite se za budućnost bez ikakvih financijskih prepreka. 

Program obrazovanja za stjecanje mikro kvalifikacije programiranje u programskom jeziku Python provodi se redovitom nastavom kroz 125 sati uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu uz mentorstvo etabliranog stručnjaka!

Učenje Pythona i razumijevanje objektno orijentiranog programiranja ne samo da otvara vrata ka uzbudljivim karijernim mogućnostima, već i obogaćuje naš način razmišljanja i rješavanja problema. Kroz našu edukaciju imate priliku naučiti ove ključne koncepte na strukturiran i efikasan način. Iskoristite priliku i započnite svoje putovanje ka izvanrednim postignućima u svijetu Pythona!

Nastavni sadržaji edukacije programiranja u Pythonu

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja pod stručnim vodstvom nastavnika, dijelom učenjem temeljenom na radu, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika. Učenje temeljeno na radu obuhvaća situacijsko učenje i izvršenje konkretnih radnih zadaća u stvarnim i/ili simuliranim uvjetima.

Cilj modula je stjecanje kompetencija da na temelju vlastitih ili tuđih modela i specifikacija polaznik samostalno napiše, testira i dokumentira program u zadanom programskom jeziku i razvojnoj okolini. Polaznik će samostalno izraditi razne vrste računalnih programa, zatim će programski povezati baze podataka s programima.

Kompetencije koje se programom stječu:

  • Na temelju vlastitih ili tuđih modela i specifikacija samostalno napisati, testirati i dokumentirati program u zadanom programskom jeziku i razvojnoj okolini
  • Samostalno izraditi razne vrste računalnih programa
  • Programski povezati baze podataka s programima
  • Samostalno oblikovati i izraditi korisnička sučelja aplikacija
  • Oblikovati i izraditi web stranice
  • Izmijeniti i/ili popraviti pojedine dijelove programskog koda
  • Koristiti programske alate

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije programiranje u programskom jeziku Python provodi se redovitom nastavom u trajanju od 125 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 35 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 60 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 30 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća situacijsko učenje i izvršenje konkretnih radnih zadaća u stvarnim i/ili simuliranim uvjetima.