Front-End developer/Front-End developerka - Edunova

Upisnina: - €

Školarina: 1.762,96 €

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili potvrdu o završetku, ispite i troškove dokumentacije.

  • Trajanje Tečaja
  • 350 sati

Postani Front-End developer/Front-End developerka

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Krenite u svijet web dizajna i otkrijte kreativne mogućnosti koje su vam na dohvat ruke!

Ova edukacija nije samo običan tečaj HTML-a i CSS-a; on je putovanje kroz kod gdje svaki znak ima svoju priču. Saznajte tajne ispravne primjene HTML-a, osjetite moć CSS jezika kao alata za oblikovanje vaših web stranica, i zaronite duboko u svijet responzivnog dizajna. Ali to nije sve! Osnažite svoju kreativnost kroz kvalitetan kod koristeći React biblioteke kako biste svoje stranice pretvorili u funkcionalnu cjelinu.

Nastavni sadržaji edukacije Front-end developera

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Front-End developer / Front-End developerka se provodi na daljinu u realnom vremenu u trajanju od 350 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 79 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 202 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 69 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća situacijsko učenje i izvršenje konkretnih radnih zadaća u stvarnim i/ili simuliranim uvjetima.

Cilj programa je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za ispravnu primjenu HTML-a, za uređivanje web stranica pomoću CSS jezika za uređivanje i alata za obradu CSS datoteka. Polaznici će moći primijeniti aktualne metodologije i standarde CSS jezika, načela responzivnog dizajna, i alate za obradu CSS datoteka te tako urediti web stranice prema zadanom dizajnu. Program omogućava stjecanje znanja i vještina potrebnih za izradu front-end aplikacija uporabom React biblioteke.