Uspješno završen tečaj knjigovodstva - Edunova

20180120 115319EDUNOVA 1
Objavljeno: 14. veljače, 2018.

U srijedu, 14. veljače 2018. godine s početkom u 11 sati održana je dodjela uvjerenja polaznicima edukacije Samostalni knjigovođa u Edunova – Ustanovi za obrazovanje odraslih.

Edunova – Ustanova za obrazovanje odraslih u suradnji s Osječko-baranjskom županijom provela je projekt Računovodstvo za mala poduzeća za 12 nezaposlenih osoba u trajanju od 180 školskih sati. Ovim osposobljavanjem polaznici su prešli cjelokupnu knjigovodstvenu tematiku: računovodstvo troškova, zadatci knjigovodstva, financijsko i upravljačko računovodstvo, uredske aplikacije, osnove korištenja računala, zakonodavstveno uređenje i novčano poslovanje, kojim su stekli novo zvanje verificirano od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Edukaciju su uspješno završili svi polaznici, a okupljene su pozdravili i uvjerenja im uručili dožupan Osječko-baranjske županije Petar Lagator, viši savjetnik županijskog Upravnog odjela za gospodarstvo Domagoj Ćavar, ravnatelj Edunova – Ustanove za obrazovanje odraslih Eduard Kuzma i predavačica na Katedri za knjigovodstvo i računovodstvo Gordana Cerovečki-Marijić.

Predavačica Gordana Cerovečki-Marijić naglasila je kako je ponosna jer se 25% od ukupnog broja polaznika već zaposlilo i izrazila nadu za skorašnjim pronalaskom posla ostalih polaznika u području knjigovodstva. Također, pozvala je okupljene da iskoriste mjere samozapošljavanja te da i dalje nastave raditi na sebi jer posao knjigovođe zahtijeva konstantno usavršavanje.

Čestitamo polaznicima na uspješno završenoj edukaciji i želimo im puno sreće u pronalasku posla!