Jesenski upisi u tijeku! - Edunova

Jesenski upisi u tijeku! - Edunova

upisi u tijeku
Objavljeno: 07. rujna, 2022.

Dragi budući polaznici,

radujemo se novoj sezoni  predavanja uz obavijest da nove grupe polaznika uskoro kreću sa stjecanjem novih znanja i kompetencija koje nedostaju na tržištu. Ako želite uložiti u sebe sada je pravo vrijeme za odluku jer je otvoren natječaj za upis 27. generacije polaznika.

Glavno oružje na tržištu rada je znanje
Tržište rada jedno je od najsloženijih i najosjetljivijih tržišta. Kako je na tržištu rada iskustvo u prednosti pred formalnim obrazovanjem i stjecanje znanja na svakoj edukaciji prilagodili smo primjenom metode iskustvenog učenja, odnosno učenjem kroz vježbu na praktičnim primjerima.

U ovom upisnom roku preporučujemo praktične informatičke edukacije, Back-end developeri JAVA i PHP PROGRAMIRANJE, Front-end developeri WEB DIZAJN, iz menadžmenta edukacije KNJIGOVODSTVA – RAČUNOVODSTVA i IZRADBE I PROVEDBE PROJEKATA FINANCIRANIH IZ EU FONDOVA, a od stranih jezika i dalje su najtraženiji grupni i individualni tečajevi NJEMAČKOG i ENGLESKOG JEZIKA.

Nove tehnologije i digitalizacija dovode do povećane potražnje za specifičnim znanjima i vještinama koje možemo zajednički usvajati tijekom edukacije. Ulaganjem u sebe i svoje znanje sada, stvarate zalog za budućnost.

S grupnim tečajevima stranih jezika, edukacijama iz informatike i menadžmenta započinjemo u listopadu. Klikom na željenu edukaciju možete saznati početak nastave! Upisati se možete u referadi Edunove ili putem ONLINE OBRASCA.

Za sve informacije slobodno nas nazovite na info telefon 091 22 55 765 ili se javite na info@edunova.hr da zajedno nađemo odgovor na pitanje čime se zaista želite baviti i biti izvrsni.

Radujemo se vašem dolasku!

Edunova WhatsApp kontakt

Centar za postavke privatnosti

X