Tjedan cjeloživotnog učenja u Edunovi! - Edunova

Tjedan cjeloživotnog učenja u Edunovi! - Edunova

2017 09 27
Objavljeno: 27. rujna, 2017.

Koncept cjeloživotnog obrazovanja, odnosno učenja, sve je prihvaćeniji i među Hrvatima koji traže načine kako biti konkurentniji na tržištu rada. Edukacije, usavršavanja i stjecanje novih vještina – mnogima će pomoći u nalaženju (boljeg) posla dok će nekima poslužiti i kao odskočna daska da od svog hobija naprave ozbiljan poduzetnički pothvat.

Radna mjesta sve češće podrazumijevaju nekoliko zaduženja pa se od jednog zaposlenika očekuje da raspolaže s barem nekoliko različitih vještina – od upravljanja, poznavanja jezika i informatičke pismenosti pa sve do komunikacijskih vještina i poznavanja principa djelovanja društvenih mreža.

Želimo li uspjeti pri traženju posla i ostati u igri do mirovine, pa i nakon nje, moramo biti spremni na cjeloživotno obrazovanje i neprestano usavršavanje.

Cjeloživotno učenje temelji se na konceptu učenja koje traje kontinuirano i širi se od jednostavnijih ka kompliciranijim konceptima formalnog i neformlanog obrazovanja, a sve češće se organiziraju i manifestacije koje promoviraju takav oblik razvoja pojedinca.

Škole stranih jezika, seminari i edukacije posljednjih godinu dana bilježe znatno veću posjećenost nego ikada prije!

Razlog je jednostavan – ukoliko želite napredovati, morate se usavršavati! 

Upravo zbog toga, Edunova za Vas povodom Tjedna cjeloživotnog učenja organizira besplatne seminare:

  • 04.10.2017. u 19:00 sati – Kako postati grafički dizajner?
  • 05.10.2017. u 17:00 sati – Od uspješnog projekta do EU fondova!
  • 06.10.2017. u 18:00 sati – Javni nastup i komunikacijske vještine.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas. Pošaljite Vaše ime, prezime i kontakt telefon na e-mail seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!