Švedski jezik u Osijeku | Edunova

CEF Level
Related Examinations
Council of Europe Document
A1
-
-
A2
-
-
B1
-
-
B2
-
-
C1
-
-
C2
-
-

Individualno: 2200,00 €
Trajanje: 25 šk. sati

Upisnina: 300,00 €

Cijena uključuje:

  • testiranje za određivanje stupnja
  • konzultacije za vrijeme nastave
  • stručno praćenje napretka polaznika
  • komplet materijala za nastavu
  • završni ispit i diplomu
  • troškove obrade dokumentacije

Mogućnost plaćanja na 1 do 2 rate.
(2 x 1100,00 kartice/gotovina)

  • Trajanje Tečaja
  • 25 SATI

TRENUTNO SU ZATVORENI UPISI ZA ŠVEDSKI JEZIK

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Obavijest: trenutno možete odabrati samo njemački i engleski jezik

Mi nudimo ono što nitko ne nudi! Kod nas od sada imate priliku učiti ŠVEDSKI JEZIK i pripremiti se za mogući odlazak u Skandinaviju!

U švedskom jeziku glagoli su u svim licima isti, tako da je umjesto šest oblika potrebno naučiti samo jedan. Već zbog toga švedski stvara šest puta manje problema! Brinu vas padeži? Nema potrebe, jer ih nema. 🙂

Švedskoj nedostaje čak oko 80000 radnika u različitim područjima djelatnosti! – Trebate li još razloga za učiti švedski?!

A1 – PRIPREMNI STUPANJ

Pripremni stupanj namijenjen je svima koji se po prvi puta susreću sa švedskim jezikom. Polaznici će na ovome stupnju naučiti osnove švedskog jezika i steći osnovne komunikacijske vještine. Moći će predstaviti sebe i druge te postavljati i odgovarati na pitanja o sebi i drugima.

A2 – TEMELJNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznici će naučiti komunicirati o svakodnevnim temama, kako se snaći u različitim životnim situacijama, opisivati događaje iz prošlosti i budućnosti.

B1 – PRIJELAZNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznici će moći pismeno i usmeno izraziti svoje mišljenje o raznim životnim situacijama, svakodnevnim problemima i temama koji su im zanimljive. Moći će razumjeti glavne misli jasnog, standardnog razgovora na poznate teme s kojima se redovito susreću na poslu, slobodnom vremenu i slično.

B2 – SAMOSTALNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći razumjeti glavnu misao složenog teksta o konkretnim i apstraktnim temama, uključujući tehničke rasprave iz svog stručnog područja. Moći će komunicirati dovoljno tečno i neusiljeno.

C1 – NAPREDNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći razumjeti složene, duže tekstove iz različitih područja i prepoznati implicitna značenja. Moći će fleksibilno i učinkovito koristiti jezik u društvenim i poslovnim situacijama.

C2 – VRSNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći bez poteškoća praktički razumjeti sve što čuje ili pročita. Moći će sažeti informaciju iz različitih usmenih ili pisanih izvora suvislo i jasno prenoseći argumente i činjenice.

[add_eventon_list number_of_months=”5″ hide_empty_months=”yes” ]