Švedski jezik u Osijeku | Edunova

Švedski jezik u Osijeku | Edunova

CEF Level
Related Examinations
Council of Europe Document
A1
-
-
A2
-
-
B1
-
-
B2
-
-
C1
-
-
C2
-
-

Individualno: 2200,00 KN
Trajanje: 25 šk. sati

Upisnina: 300,00 KN

Cijena uključuje:

  • testiranje za određivanje stupnja
  • konzultacije za vrijeme nastave
  • stručno praćenje napretka polaznika
  • komplet materijala za nastavu
  • završni ispit i diplomu
  • troškove obrade dokumentacije

Mogućnost plaćanja na 1 do 2 rata.
(2 x 1100,00 KN)

  • Trajanje Tečaja
  • 25 SATI

listopad, 2021

petak

22

pet1

sub2

ned3

pon4

uto5

sri6

čet7

pet8

sub9

ned10

pon11

uto12

sri13

čet14

pet15

sub16

ned17

pon18

uto19

sri20

čet21

pet22

sub23

ned24

pon25

uto26

sri27

čet28

pet29

sub30

ned31

Nema događanja

TRENUTNO SU ZATVORENI UPISI ZA ŠVEDSKI JEZIK

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Mi nudimo ono što nitko ne nudi! Kod nas od sada imate priliku učiti ŠVEDSKI JEZIK i pripremiti se za mogući odlazak u Skandinaviju!

U švedskom jeziku glagoli su u svim licima isti, tako da je umjesto šest oblika potrebno naučiti samo jedan. Već zbog toga švedski stvara šest puta manje problema! Brinu vas padeži? Nema potrebe, jer ih nema. 🙂

Švedskoj nedostaje čak oko 80000 radnika u različitim područjima djelatnosti! – Trebate li još razloga za učiti švedski?!

A1 – PRIPREMNI STUPANJ

Pripremni stupanj namijenjen je svima koji se po prvi puta susreću sa švedskim jezikom. Polaznici će na ovome stupnju naučiti osnove švedskog jezika i steći osnovne komunikacijske vještine. Moći će predstaviti sebe i druge te postavljati i odgovarati na pitanja o sebi i drugima.

A2 – TEMELJNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznici će naučiti komunicirati o svakodnevnim temama, kako se snaći u različitim životnim situacijama, opisivati događaje iz prošlosti i budućnosti.

B1 – PRIJELAZNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznici će moći pismeno i usmeno izraziti svoje mišljenje o raznim životnim situacijama, svakodnevnim problemima i temama koji su im zanimljive. Moći će razumjeti glavne misli jasnog, standardnog razgovora na poznate teme s kojima se redovito susreću na poslu, slobodnom vremenu i slično.

B2 – SAMOSTALNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći razumjeti glavnu misao složenog teksta o konkretnim i apstraktnim temama, uključujući tehničke rasprave iz svog stručnog područja. Moći će komunicirati dovoljno tečno i neusiljeno.

C1 – NAPREDNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći razumjeti složene, duže tekstove iz različitih područja i prepoznati implicitna značenja. Moći će fleksibilno i učinkovito koristiti jezik u društvenim i poslovnim situacijama.

C2 – VRSNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći bez poteškoća praktički razumjeti sve što čuje ili pročita. Moći će sažeti informaciju iz različitih usmenih ili pisanih izvora suvislo i jasno prenoseći argumente i činjenice.

No Events on The List at This Time

X