Švedski jezik u Osijeku | Edunova

Švedski jezik u Osijeku | Edunova

CEF Level
Related Examinations
Council of Europe Document
A1
-
-
A2
-
-
B1
-
-
B2
-
-
C1
-
-
C2
-
-

Individualno: 2200,00 KN
Trajanje: 25 šk. sati

Upisnina: 300,00 KN

Cijena uključuje:

  • testiranje za određivanje stupnja
  • konzultacije za vrijeme nastave
  • stručno praćenje napretka polaznika
  • komplet materijala za nastavu
  • završni ispit i diplomu
  • troškove obrade dokumentacije

Mogućnost plaćanja na 1 do 2 rata.
(2 x 1100,00 KN)

  • Trajanje Tečaja
  • 25 SATI

rujan, 2021

subota

25

sri1

čet2

pet3

sub4

ned5

pon6

uto7

sri8

čet9

pet10

sub11

ned12

pon13

uto14

sri15

čet16

pet17

sub18

ned19

pon20

uto21

sri22

čet23

pet24

sub25

ned26

pon27

uto28

sri29

čet30

Nema događanja

TRENUTNO SU ZATVORENI UPISI ZA ŠVEDSKI JEZIK

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Mi nudimo ono što nitko ne nudi! Kod nas od sada imate priliku učiti ŠVEDSKI JEZIK i pripremiti se za mogući odlazak u Skandinaviju!

U švedskom jeziku glagoli su u svim licima isti, tako da je umjesto šest oblika potrebno naučiti samo jedan. Već zbog toga švedski stvara šest puta manje problema! Brinu vas padeži? Nema potrebe, jer ih nema. 🙂

Švedskoj nedostaje čak oko 80000 radnika u različitim područjima djelatnosti! – Trebate li još razloga za učiti švedski?!

A1 – PRIPREMNI STUPANJ

Pripremni stupanj namijenjen je svima koji se po prvi puta susreću sa švedskim jezikom. Polaznici će na ovome stupnju naučiti osnove švedskog jezika i steći osnovne komunikacijske vještine. Moći će predstaviti sebe i druge te postavljati i odgovarati na pitanja o sebi i drugima.

A2 – TEMELJNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznici će naučiti komunicirati o svakodnevnim temama, kako se snaći u različitim životnim situacijama, opisivati događaje iz prošlosti i budućnosti.

B1 – PRIJELAZNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznici će moći pismeno i usmeno izraziti svoje mišljenje o raznim životnim situacijama, svakodnevnim problemima i temama koji su im zanimljive. Moći će razumjeti glavne misli jasnog, standardnog razgovora na poznate teme s kojima se redovito susreću na poslu, slobodnom vremenu i slično.

B2 – SAMOSTALNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći razumjeti glavnu misao složenog teksta o konkretnim i apstraktnim temama, uključujući tehničke rasprave iz svog stručnog područja. Moći će komunicirati dovoljno tečno i neusiljeno.

C1 – NAPREDNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći razumjeti složene, duže tekstove iz različitih područja i prepoznati implicitna značenja. Moći će fleksibilno i učinkovito koristiti jezik u društvenim i poslovnim situacijama.

C2 – VRSNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći bez poteškoća praktički razumjeti sve što čuje ili pročita. Moći će sažeti informaciju iz različitih usmenih ili pisanih izvora suvislo i jasno prenoseći argumente i činjenice.

No Events on The List at This Time

Centar za postavke privatnosti

X