Njemački jezik

CEF Level
Related Examinations
Council of Europe Document
A1
Goethe Start Deutsch 1
Council of Europe document Elementare Sprachverwendung
A2
Goethe Start Deutsch 2
Council of Europe document Elementare Sprachverwendung
B1
Goethe B1
Selbstständige Sprachverwendung
B2
Goethe B2
Selbstständige Sprachverwendung
C1
-
-
C2
-
-

Grupno: 1100,00 KN
Trajanje: 60 šk. sati

Individualno: 2200,00 KN
Trajanje: 25 šk. sati

Upisnina: 300,00 KN

Cijena uključuje:

  • testiranje za određivanje stupnja
  • konzultacije za vrijeme nastave
  • stručno praćenje napretka polaznika
  • komplet materijala za nastavu
  • završni ispit i diplomu
  • troškove obrade dokumentacije

Mogućnost plaćanja na 2 do 6 rata.
(6 x 238,00 KN)

Studenti i članovi udruge College mogu ostvariti 25% popusta na školarinu na grupnu edukaciju. Napomena: od 19.5.2017. na snazi su nove cijene i satnice za tečaj.

  • Trajanje Tečaja
  • 60 SATI

srpanj, 2017

Opcije Filtriranja

utorak

25

sub1

ned2

pon3

uto4

sri5

čet6

pet7

sub8

ned9

pon10

uto11

sri12

čet13

pet14

sub15

ned16

pon17

uto18

sri19

čet20

pet21

sub22

ned23

pon24

uto25

sri26

čet27

pet28

sub29

ned30

pon31

Nema događanja

Diplomirao na Filozofskom fakultetu u Osijeku kao magistar njemačkog jezika i književnosti, engleskog jezika i književnosti. Od 2013. godine kao profesor Edunove sudjeluje kreiranju nastavnih programa i izvođenju nastave na Katedri za strane jezike. Specijalizirao je turističko vođenje, a u slobodno vrijeme je [naš omiljeni] Stand up komičar.
Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Osijeku kao magistra engleskog i njemačkog jezika i književnosti. Sudjeluje u izvođenju predavanja i nastavnih vježbi u školi stranih jezika od 2014. godine. Pored radnog iskustva u Europskom parlamentu, na državnom natjecanju u poznavanju njemačkog jezika zauzela je odlično 4. mjesto.
Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Osijeku kao magistra edukacije engleskog i njemačkog jezika i književnosti. Dugogodišnja profesorica stranih jezika upućena u nastavni proces i najnovije metode i načine poučavanja prilikom usavršavanja na skupovima, vijećima, kongresima i svakodnevno na radnom mjestu. Erasmus tutorica na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Voditeljica katedre za strane jezike sa položenim državnim stručnim ispitom za profesore engleskog i njemačkog jezika. Voli svoja iskustva prenositi na polaznike putem metode proaktivnog učenja.
Sveučilišna prvostupnica njemačkoga jezika i književnost i hrvatskoga jezika i književnosti. Jezik usavršila u Njemačkoj. 2011. godine stekla njemačku jezičnu diplomu Konferencije ministara kulture Njemačke, razine C1. Predstavnica i savjetnica studenata na Odsjeku za njemački jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Volonterka u Centru za pružanje usluga u zajednici Klasje. Voli raditi s ljudima i prenositi znanje raznovrsnim metodama i socijalnim oblicima.
Sveučilišna prvostupnica njemačkoga jezika i književnosti i hrvatskoga jezika i književnosti. Članica Studentskog književnog kluba Aleph, članica uredništva časopisa Aleph, članica sekcije za organizaciju večeri poezije i kratke priče. Volonterka u Centru za pružanje usluga u zajednici Klasje. Lako ostvaruje komunikaciju i voli raditi s ljudima.

testiranje stupnja u Edunovi je besplatno

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Potrebe za njemačkim jezikom svakim danom rastu sve više, poslodavci od svojih zaposlenika očekuju poznavanje i konkurencija je svakim danom sve veća. Zato predlažemo usvajanje novih znanja i dodatno usavršavanje njemačkog jezika.
Kako biste saznali koji ste stupanj napravili smo kratko online testiranje ili ako želite pisati standardizirani test za određivanje stupnja stranog jezika dogovorite termin u referadi.

Za vas smo pripremili tečaj na kojemu će te na vrlo zanimljiv i jednostavan način naučiti njemački jezik. Nastava je usmjerena na usvajanje znanja iz područja gramatike, vokabulara, razumijevanja i pravilnog izgovaranja riječi. Tečaj u obrazovnom centru Osijek održava se u malim grupama uz predavače koji imaju dugogodišnje iskustvo.
Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde po stupnjevima od A1 do C2. Sukladno odabranom stupnju stranog jezika tečaj uključuje savladavanje komponenti slušanja, čitanja, usmenog i pismenog izražavanja, gramatike, vokabulara i vježba konverzacije.

Tečaj je namijenjen svima onima koji žele naučiti njemački jezik, usavršiti jezik koji već znaju, pripremiti se za polaganje međunarodnih ispita ili nastaniti se izvan Hrvatske.

A1 – PRIPREMNI STUPANJ

Pripremni stupanj namijenjen je svima koji se po prvi puta susreću sa njemačkim jezikom. Polaznici će na ovome stupnju naučiti osnove njemačkog jezika i steći osnovne komunikacijske vještine. Moći će predstaviti sebe i druge te postavljati i odgovarati na pitanja o sebi i drugima. a1 – online test

A2 – TEMELJNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznici će naučiti komunicirati na razini svakodnevnih tema, kako se snaći u različitim životnim situacijama, opisivati događaje iz prošlosti i budućnosti. a2 – online test

B1 – PRIJELAZNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznici će moći pismeno i usmeno izraziti svoje mišljenje o raznim životnim situacijama, svakodnevnim problemima i temama koji su im zanimljive. Moći će razumjeti glavne misli jasnog, standardnog razgovora na poznate teme s kojima se redovito susreću na poslu, slobodnom vrijemenu i slično. b1 – online test

B2 – SAMOSTALNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći razumjeti glavnu misao složenog teksta o konkretnim i apstraktnim temama, uključujući tehničke rasprave iz svog stručnog područja. Moći će komunicirati dovoljno tečno i neusiljeno. b2 – online test

C1 – NAPREDNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći razumjeti složene, duže tekstove iz različitih područja i prepoznati implicitna značenja. Moći će fleksibilno i učinkovito koristiti jezik u društvenim i poslovnim situacijama. c1 – online test

C2 – VRSNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći bez poteškoća praktički razumjeti sve što čuje ili pročita. Moći će sažeti informaciju iz različitih usmenih ili pisanih izvora suvislo i jasno prenoseći argumente i činjenice. c2 – online test


Ako želite sami odrediti termine i dinamiku nastave za vas smo pripremili individualnu nastavu, a oni polaznici koji vole timski rad odlučiti će se za grupni tečaj stranog jezika. Kod grupnih tečajeva stranih jezika dinamika nastave je dva puta tjedno u poslijepodnevnom terminu a svakom polazniku je osigurana literatura koju koristimo tijekom nastave.

Nastava za prvi stupanj njemačkog jezika počinje 27.3.2017. u 19:30 sati.

Radujemo se vašem dolasku!