Njemački jezik | Edunova

CEF Level
Related Examinations
Council of Europe Document
A1
Goethe Start Deutsch 1
Council of Europe document Elementare Sprachverwendung
A2
Goethe Start Deutsch 2
Council of Europe document Elementare Sprachverwendung
B1
Goethe B1
Selbstständige Sprachverwendung
B2
Goethe B2
Selbstständige Sprachverwendung
C1
-
-
C2
-
-

Poluindividualno: 365,45 €
Trajanje: 30 šk. sati

Individualno: 378,26 €
Trajanje: 25 šk. sati

Upisnina: 40 €

Cijena uključuje:

  • testiranje za određivanje stupnja
  • konzultacije za vrijeme nastave
  • stručno praćenje napretka polaznika
  • komplet materijala za nastavu
  • završni ispit i diplomu
  • troškove obrade dokumentacije

Mogućnost plaćanja na 1 do 2 rate.
( kartice/gotovina)

  • Trajanje Tečaja
  • 30 / 25 SATI
Diplomirao na Filozofskom fakultetu u Osijeku kao magistar njemačkog jezika i književnosti, engleskog jezika i književnosti. Od 2013. godine kao profesor Edunove sudjeluje kreiranju nastavnih programa i izvođenju nastave na Katedri za strane jezike. Specijalizirao je turističko vođenje, a u slobodno vrijeme je [naš omiljeni] Stand up komičar.
Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Osijeku kao magistra engleskog i njemačkog jezika i književnosti. Sudjeluje u izvođenju predavanja i nastavnih vježbi u školi stranih jezika od 2014. godine. Pored radnog iskustva u Europskom parlamentu, na državnom natjecanju u poznavanju njemačkog jezika zauzela je odlično 4. mjesto.
Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Osijeku kao magistra edukacije engleskog i njemačkog jezika i književnosti. Dugogodišnja profesorica stranih jezika upućena u nastavni proces i najnovije metode i načine poučavanja prilikom usavršavanja na skupovima, vijećima, kongresima i svakodnevno na radnom mjestu. Erasmus tutorica na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Voditeljica katedre za strane jezike sa položenim državnim stručnim ispitom za profesore engleskog i njemačkog jezika. Voli svoja iskustva prenositi na polaznike putem metode proaktivnog učenja.
Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Osijeku kao magistra edukacije engleskog i njemačkog jezika i književnosti. Dugogodišnja profesorica stranih jezika na srednjoj školi, aktivno sudjeluje u grupnom i individualnom radu ustanove.
Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Osijeku kao magistra edukacije njemačkoga jezika i književnosti i hrvatskoga jezika i književnosti. Članica Studentskog književnog kluba Aleph, članica uredništva časopisa Aleph, članica sekcije za organizaciju večeri poezije i kratke priče. Volonterka u Centru za pružanje usluga u zajednici Klasje. Lako ostvaruje komunikaciju i voli raditi s ljudima.
Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Osijeku kao magistra edukacije njemačkoga jezika i književnosti i hrvatskoga jezika i književnosti. Tijekom studija provela je jedan semestar na Erasmus razmjeni u Münchenu gdje je imala priliku pohađati predavanja i vježbe iz metodike njemačkog jezika kao stranog jezika. U svojoj nastavi koristi inovativne metode i postupke kako bi svojim polaznicima što više približila njemački jezik i potpomogla lakšem usvajanju njemačkog jezika. Vesela profesorica uvijek s šalicom kave u ruci, spremna za nove jezične izazove.

testiranje stupnja u Edunovi je besplatno

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Potrebe za njemačkim jezikom svakim danom rastu sve više. Poslodavci od svojih zaposlenika očekuju poznavanje, a konkurencija je svakim danom sve veća. Upravo zbog toga predlažemo usvajanje novih znanja i dodatno usavršavanje njemačkog jezika.
Kako biste saznali koji stupanj poznavanja njemačkog jezika imate, napravili smo kratko online testiranje ili standardizirani test za određivanje stupnja stranog jezika. Termin testiranja možete dogovoriti u našoj referadi.

Za vas smo pripremili tečaj na kojemu ćete na vrlo zanimljiv i jednostavan način naučiti njemački jezik. Nastava je usmjerena na usvajanje znanja iz područja gramatike, rječnika, razumijevanja i pravilnog izgovaranja riječi. Edukacija se održava individualno ili poluindividualno uz predavače koji imaju dugogodišnje iskustvo.
Nastavni program svakog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde po stupnjevima od A1 do C2. Sukladno odabranom stupnju stranog jezika tečaj uključuje savladavanje komponenti slušanja, čitanja, usmenog i pismenog izražavanja, gramatike i rječnika.

Tečaj je namijenjen svima onima koji žele naučiti njemački jezik ili usavršiti jezik koji već poznaju te se pripremiti za polaganje međunarodnih ispita ili pak nastaniti izvan Hrvatske. Postoji mogućnost odabira online nastave.

Upisi su u tijeku, termin za početak nastave možete dogovoriti sa referadom! Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas kontaktirati!

A1 – PRIPREMNI STUPANJ

Pripremni stupanj namijenjen je svima koji se po prvi puta susreću s njemačkim jezikom. Polaznici će na ovome stupnju naučiti osnove njemačkog jezika i steći osnovne komunikacijske vještine. Moći će predstaviti sebe i druge te postavljati i odgovarati na pitanja o sebi i drugima. a1 – online test

A2 – TEMELJNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznici će naučiti komunicirati na razini svakodnevnih tema, kako se snaći u različitim životnim situacijama, opisivati događaje iz prošlosti i budućnosti. a2 – online test

B1 – PRIJELAZNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznici će moći pismeno i usmeno izraziti svoje mišljenje o raznim životnim situacijama, svakodnevnim problemima i temama koje su im zanimljive. Moći će razumjeti glavne misli jasnog, standardnog razgovora na poznate teme s kojima se redovito susreću na poslu, unutar slobodnog vremena i sl. b1 – online test

B2 – SAMOSTALNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći razumjeti glavnu misao složenog teksta o konkretnim i apstraktnim temama, uključujući tehničke rasprave iz svog stručnog područja. Moći će komunicirati dovoljno tečno i neusiljeno. b2 – online test

C1 – NAPREDNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći razumjeti složene, duže tekstove iz različitih područja i prepoznati implicitna značenja. Moći će fleksibilno i učinkovito koristiti jezik u društvenim i poslovnim situacijama. c1 – online test

C2 – VRSNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći bez poteškoća praktički razumjeti sve što čuje ili pročita. Moći će sažeti informaciju iz različitih usmenih ili pisanih izvora suvislo i jasno prenoseći argumente i činjenice. c2 – online test


Ako želite sami odrediti termine i dinamiku nastave za vas smo pripremili individualnu nastavu, a oni polaznici koji vole timski rad odlučit će se za poluindividualni tečaj stranog jezika. Svakom polazniku je osigurana literatura koju koristimo tijekom nastave.

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona x0992255255 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!