Engleski jezik| Edunova

Engleski jezik| Edunova

CEF Level
Related Examinations
Council of Europe Document
A1
-
Breakthrough
A2
Key English Test
Waystage
B1
Preliminary English Test
Vantage
B2
First Certificate in English
Vantage
C1
Certificate in Advanced English
Effective Operational Proficiency
C2
Certificate of Proficiency in English
Mastery

Poluindividualno: 365,45€ | 2745,95 KN
Trajanje: 30 šk. sati

Individualno: 378,26€ | 2850,00 KN
Trajanje: 25 šk. sati

Upisnina: 40€ | 301,38 KN

Cijena uključuje:

  • testiranje za određivanje stupnja
  • konzultacije za vrijeme nastave
  • stručno praćenje napretka polaznika
  • komplet materijala za nastavu
  • završni ispit i diplomu
  • troškove obrade dokumentacije

Mogućnost plaćanja na 1 do 2 rate.
( kartice/gotovina)

  • Trajanje Tečaja
  • 30/25 SATI

ožujak, 2023

subota

25

sri1

čet2

pet3

sub4

ned5

pon6

uto7

sri8

čet9

pet10

sub11

ned12

pon13

uto14

sri15

čet16

pet17

sub18

ned19

pon20

uto21

sri22

čet23

pet24

sub25

ned26

pon27

uto28

sri29

čet30

pet31

Nema događanja

Diplomirala na FIlozofskom fakultetu u Osijeku kao magistra engleskog jezika i književnosti i njemačkog jezika i književnosti. Volonterka u Centru za pružanje usluga u zajednici Klasje. Voli raditi s ljudima te prenositi svoje znanje i iskustvo na polaznike.
Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Osijeku kao magistra engleskog i njemačkog jezika i književnosti. Sudjeluje u izvođenju predavanja i nastavnih vježbi u školi stranih jezika od 2014. godine. Pored radnog iskustva u Europskom parlamentu, na državnom natjecanju u poznavanju njemačkog jezika zauzela je odlično 4. mjesto.
Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Osijeku kao magistra edukacije engleskog i njemačkog jezika i književnosti. Dugogodišnja profesorica stranih jezika upućena u nastavni proces i najnovije metode i načine poučavanja prilikom usavršavanja na skupovima, vijećima, kongresima i svakodnevno na radnom mjestu. Erasmus tutorica na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Voditeljica katedre za strane jezike sa položenim državnim stručnim ispitom za profesore engleskog i njemačkog jezika. Voli svoja iskustva prenositi na polaznike putem metode proaktivnog učenja.
Diplomirana je prvostupnica engleskog jezika i književnosti. Trenutno je na diplomskom studiju. Bavljenje jezikom započelo je lektoriranjem dok je bila na početku studija, a od tada je stekla iskustvo i u prevođenju i predavanju. U nastavi engleskog koristi različite metode predavanja i prilagođava ih po tipu učenja koji odgovara polaznicima. Kod jezika joj je najzanimljivija njegova promjenjivost kroz vrijeme, pa tako ne prestaje učiti i veseli se vidjeti kako jezik oblikuje svijet.
Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Osijeku kao magistra edukacije engleskog i njemačkog jezika i književnosti. Dugogodišnja profesorica stranih jezika na srednjoj školi, aktivno sudjeluje u grupnom i individualnom radu ustanove.

testiranje stupnja u Edunovi je besplatno

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija u online i učionicama ustanove!

Znate li da je danas gotovo nezamislivo konkurirati većini poslova bez poznavanja engleskog jezika? Engleski jezik je prisutan u svakom segmentu Vašeg života, bilo da želite putovati, studirati u inozemstvu ili tražiti posao izvan granica naše zemlje.

Uvidjevši važnost stranog jezika, za Vas smo kreirali nastavni program na kojemu ćete na vrlo zanimljiv i jednostavan način naučiti englesku gramatiku, rječnik te razviti sposobnost razumijevanja i pravilnog izgovaranja riječi. Nastava u obrazovnom centru Osijek održava se individualno ili poluindividualno (1-3 osobe) kako biste što brže i uspješnije savladali nastavno gradivo.
Kako biste saznali koji stupanj engleskog jezika poznajete napravili smo kratko online testiranje.  Ovisno o Vama, test za određivanje stupnja stranog jezika možete riješiti i u pisanom obliku, a termin možete dogovoriti u našoj referadi.

PRIPREMNE RADIONICE BRITISH COUNCILA

Ako se pripremate za polaganje B2 First, C1 Advanced ili C2 Proficiency ispita u Edunova katedri za strane jezike, radionice British Councila mogu vam u tome pomoći. Radionice koje vodi iskusni nastavnik engleskog jezika pružaju pregled različitih dijelova testa, razrađuju ispitne strategije i daju savjete za pripremu.
Redovni tečaj engleskog jezika prati zadane standarde Vijeća Europe/CEFR standarde po stupnjevima od A1 do C2. Sukladno odabranom stupnju stranog jezika tečaj uključuje savladavanje komponenti slušanja, čitanja, usmenog i pismenog izražavanja, gramatike i rječnika.
Tečaj je namijenjen svima onima koji žele naučiti engleski jezik, usavršiti jezik koji već poznaju, pripremiti se za polaganje međunarodnih ispita ili pak nastaniti se izvan Hrvatske.
Ako želite sami odrediti termine i dinamiku nastave za Vas smo pripremili individualnu nastavu, a oni polaznici koji vole timski rad odlučit će se za grupni tečaj stranog jezika. Kod grupnih tečajeva stranih jezika dinamika nastave je dva puta tjedno u poslijepodnevnom terminu, a svakom polazniku je osigurana literatura koju koristimo tijekom nastave.
Upisi su u tijeku za individualnu i poluindividualnu nastavu! Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas kontaktirati!

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

A1 – PRIPREMNI STUPANJ

Pripremni stupanj namijenjen je svima koji se po prvi puta susreću s engleskim jezikom. Polaznici će na ovome stupnju naučiti osnove engleskog jezika i steći osnovne komunikacijske vještine. Moći će predstaviti sebe i druge te postavljati i odgovarati na pitanja o sebi i drugima. a1 – online test

A2 – TEMELJNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznici će naučiti komunicirati o svakodnevnim temama, kako se snaći u različitim životnim situacijama, opisivati događaje iz prošlosti i budućnosti. a2 – online test

B1 – PRIJELAZNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznici će moći pismeno i usmeno izraziti svoje mišljenje o raznim životnim situacijama, svakodnevnim problemima i temama koje su im zanimljive. Moći će razumijeti glavne misli jasnog, standardnog razgovora na poznate teme s kojima se redovito susreću na poslu, unutar slobodnog vremena i sl. b1 – online test

B2 – SAMOSTALNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći razumijeti glavnu misao složenog teksta o konkretnim i apstraktnim temama, uključujući tehničke rasprave iz svog stručnog područja. Moći će komunicirati dovoljno tečno i neusiljeno. b2 – online test

C1 – NAPREDNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći razumjeti složene, duže tekstove iz različitih područja i prepoznati implicitna značenja. Moći će fleksibilno i učinkovito koristiti jezik u društvenim i poslovnim situacijama.  c1 – online testiranje

C2 – VRSNI STUPANJ

Nakon završetka ovoga stupnja polaznik će moći bez poteškoća praktički razumjeti sve što čuje ili pročita. Moći će sažeti informaciju iz različitih usmenih ili pisanih izvora suvislo i jasno prenoseći argumente i činjenice.  c2 – online testiranje


X