CAD dizajniranje u Osijeku | Edunova

CAD dizajniranje u Osijeku | Edunova

  • Osnove CAD-a
  • Napredni CAD
  • 3d Modeliranje
  • Seminarski rad

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 140 sati

ožujak, 2023

četvrtak

23

sri1

čet2

pet3

sub4

ned5

pon6

uto7

sri8

čet9

pet10

sub11

ned12

pon13

uto14

sri15

čet16

pet17

sub18

ned19

pon20

uto21

sri22

čet23

pet24

sub25

ned26

pon27

uto28

sri29

čet30

pet31

Nema događanja

Diplomirao je Informatiku i informatički dizajn na Fakultetu Tehničkog veleučilišta u Zagebu. Aktivno se bavi vizualizacijom raznih poslovnih objekata, prototipova i 3D modela. Najznačajniji projekti su Učilica i vizuali za Hotele Antunović. Sudjelovao u razvijanju projekta izrade stroja za obradu tla u OLT. Od 2006. Godine predavač na smjerovima CAD i 3D dizajna.

Naučite 2D uz stručnjake

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

CAD dizajn obuhvaća korištenje računalnih alata, a koristi se u raznim područjima kao što su automobilska industrija, brodogradnja, svemirska industrija, arhitektura itd.

Nadalje, koristi se i za izradu kompjuterskih animacija te filmskih specijalnih efekata. CAD je alat univerzalne namjene, primjenjiv na svim navedenim područjima.

STRUKTURA NASTAVE

Svaki polaznik zajedno s mentorom izrađuje projekte kroz niz vježbi, a za vrijeme nastave se koristi Priručnik za rad s CAD softverom.

U tijeku obrazovanja polaznici kroz vježbe i primjere iz prakse uče sve neophodne naredbe za rad s CAD softverom, osnove CAD crtanja, korištenje alata za crtanje [UI navigacija i kreiranje crteža], kreiranje i izmjenu objekata, organizaciju crtanja, layout i upite, prilagođavanje radnog okruženja, dimenzioniranje i označavanje, rad s blokovima i atributima, rad s layerima i primjere najbolje prakse, ispis, uvod u 3D modeliranje i renderiranje. Na kraju programa polaznici se upoznavaju s novitetima CAD projektiranja.

CILJEVI PROGRAMA

Program je pripremljen tako da kroz vježbe različite kompleksnosti polaznicima omogući samostalan rad i projektiranje koristeći CAD.
Nakon završenog programa očekuje se da polaznici koriste bilo koji CAD softver, kreiraju projekte i planove. Cilj je zadovoljan polaznik i usvojeno znanje korištenja CAD aplikacije.

REZULTATI

Polaznici  ovog obrazovanja koristit će CAD softver kako bi kreirali 2D i 3D modele za arhitekturu i strojarstvo. Polaznici na kraju obrazovanja polažu završnu provjeru znanja koja obuhvaća sve elemente pojedinačnih vježbi tijekom programa.

Želite li promjenu u karijeri ili ste već aktivni u navedenim industrijama ovaj verificirani program omogućit će vam specijalizirane vještine i aktivno korištenje CAD alata kako bi povećali produktivnost, povećali zapošljivost i napredovali u struci.

Za mogućnost pohađanja edukacije molimo kontaktirajte referadu ustanove na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetiti na adresi Lorenza Jägera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

X