CAD dizajniranje u Osijeku | Edunova

  • Osnove CAD-a
  • Napredni CAD
  • 3d Modeliranje
  • Seminarski rad

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili potvrdu o završetku, ispite i troškove dokumentacije.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 140 sati
Diplomirao je Informatiku i informatički dizajn na Fakultetu Tehničkog veleučilišta u Zagebu. Aktivno se bavi vizualizacijom raznih poslovnih objekata, prototipova i 3D modela. Najznačajniji projekti su Učilica i vizuali za Hotele Antunović. Sudjelovao u razvijanju projekta izrade stroja za obradu tla u OLT. Od 2006. Godine predavač na smjerovima CAD i 3D dizajna.

Naučite 2D uz stručnjake

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

CAD dizajn obuhvaća korištenje računalnih alata, a koristi se u raznim područjima kao što su automobilska industrija, brodogradnja, svemirska industrija, arhitektura itd.

Nadalje, koristi se i za izradu kompjuterskih animacija te filmskih specijalnih efekata. CAD je alat univerzalne namjene, primjenjiv na svim navedenim područjima.

STRUKTURA NASTAVE

Svaki polaznik zajedno s mentorom izrađuje projekte kroz niz vježbi, a za vrijeme nastave se koristi Priručnik za rad s CAD softverom.

U tijeku obrazovanja polaznici kroz vježbe i primjere iz prakse uče sve neophodne naredbe za rad s CAD softverom, osnove CAD crtanja, korištenje alata za crtanje [UI navigacija i kreiranje crteža], kreiranje i izmjenu objekata, organizaciju crtanja, layout i upite, prilagođavanje radnog okruženja, dimenzioniranje i označavanje, rad s blokovima i atributima, rad s layerima i primjere najbolje prakse, ispis, uvod u 3D modeliranje i renderiranje. Na kraju programa polaznici se upoznavaju s novitetima CAD projektiranja.

CILJEVI PROGRAMA

Program je pripremljen tako da kroz vježbe različite kompleksnosti polaznicima omogući samostalan rad i projektiranje koristeći CAD.
Nakon završenog programa očekuje se da polaznici koriste bilo koji CAD softver, kreiraju projekte i planove. Cilj je zadovoljan polaznik i usvojeno znanje korištenja CAD aplikacije.

REZULTATI

Polaznici  ovog obrazovanja koristit će CAD softver kako bi kreirali 2D i 3D modele za arhitekturu i strojarstvo. Polaznici na kraju obrazovanja polažu završnu provjeru znanja koja obuhvaća sve elemente pojedinačnih vježbi tijekom programa.

Želite li promjenu u karijeri ili ste već aktivni u navedenim industrijama ovaj verificirani program omogućit će vam specijalizirane vještine i aktivno korištenje CAD alata kako bi povećali produktivnost, povećali zapošljivost i napredovali u struci.

Za mogućnost pohađanja edukacije molimo kontaktirajte referadu ustanove na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetiti na adresi Lorenza Jägera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

[add_eventon event_type=”12″ hide_empty_months=”yes”]