Rap i tamburica na svečanoj promociji? Zašto ne! - Edunova

Rap i tamburica na svečanoj promociji? Zašto ne! - Edunova

MFR 0098 2
Objavljeno: 12. studenoga, 2018.

U subotu, 11. studenog 2018. u Hotelu Osijek održana je 12. po redu svečana promocija naše 22. i 23. generacije polaznika koji su stekli zvanja iz područja informatike i menadžmenta. Ukupno je promovirano sedam smjerova – Java i PHP programiranje, Računalni operator, Serviser osobnih računala, Web dizajn, Knjigovodstveni operator, Voditelj/ica izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

Program je započeo tamburaškom izvedbom naših predavača Miroslava Dikanovića, Tomislava Sarića i njihovog kolege Mate Lučića iz tamburaškog sastava Veritas nakon čega je okupljene pozdravio ravnatelj Edunova – Ustanove za obrazovanje odraslih, Eduard Kuzma. Osim što je čestitao polaznicima, ravnatelj je posebno zahvalio svim predavačima – Tomislavu Jakopecu, Toniju Žufiću, Gordani Cerovečki-Marijić, Krešimiru Paveliću, Denisu Baueru, Pavletu Vidakoviću, kao i profesorima engleskog i njemačkog jezika s kojima je Edunova u 12 godina rada educirala više od dvije tisuće polaznika! Također, napomenut ćemo kako smo u prethodnoj godini surađivali i na projektima educiranja s Osječko-baranjskom županijom i Uredom državne uprave na čemu se ravnatelj posebno zahvalio.

Osim tamburaškog sastava Veritas koji je za ovu priliku pripremio i tamburašku verziju pjesme Guns N’ Rosesa – Sweet Child O’ Mine, okupljene je oduševio i svestrani polaznik naše edukacije Java programiranja, Matej Sokol, koji je za ovu prigodu pripremio tekst o svom iskustvu u našoj Ustanovi i okupljenima pokazao svoje rap umijeće.

Promociju je fotografirao Marin Franov kojem ovim putem također zahvaljujemo na izvrsnim fotografijama, a galeriju možete pogledati ovdje. Vaše osobne fotografije dostupne su na upit putem mail-a info@edunova.hr.

Ponosni smo na sve polaznike koji su uspješno završili edukacije te stekli nova znanja i kompetencije koji su nekima već pomogli u potrazi za novim radnim mjestima. Svima ostalima želimo puno sreće u daljnjim poslovnim uspjesima, nadamo se da smo opravdali vaše povjerenje i ne zaboravite da uvijek možete računati na nas!

Vaša Edunova!