promocija osijek | Edunova

promocija osijek | Edunova

promocija21
Objavljeno: 28. listopada, 2013.

Edunova – škola informatike i managementa u petak 25.10. održala je svečanu promociju nove generacije polaznika u Hotelu Osijek gdje je promovirano 210 osoba u nova zvanja koja su trenutno aktualna na tržištu rada.

U ovoj generaciji polaznika promovirano je 210 polaznika koji su svojim aktivnim sudjelovanjem u obrazovnom procesu stekli nova zvanja. Tom prigodom ravnatelj škole mr. sc. Eduard Kuzma čestitao je svim sudionicima promocije koji svojim novim zvanjima i proaktivnošću žele unaprijediti osobne kompetencije.

Ovo je već sedma promocija polaznika Edunove. Na prvoj promociji održanoj 2007. godine promovirano je njih 128. Promocijom u 2013. godini ustanova želi odati priznanje polaznicima koji su se afirmirali i kroz posao aktivno sudjeluju u kreiranju novih poslova i mogućnosti u okruženju, stoga su promociju vodili sami polaznici. Tajana Maroši je bila voditeljica promocije a promociju je pratio glazbeni program Luke Vranješa i nastup hrvatskog Michael Jacksona, Borisa Morovića.
Nakon promocije organizirano je tradicionalno druženje uz Cocktail. Neformalni dio druženja održao se nakon promocije u kafiću Uzdravlje gdje se u karaokama okušala nekolicina budućih glazbenih talenata. 🙂

Još jednom čestitamo svima koji su promovirani i želimo im puno sreće u poslovnoj praksi.

PROMOCIJA2013-2

 

promocija osijek