Programiranje 101 - Edunova

BESPLATNI SEMINAR SWIFT PHP JAVA PYTON
Objavljeno: 20. listopada, 2020.

Besplatni online seminar PROGRAMIRANJE 101 – kako početi programirati na primjerima programskih jezika Java, PHP, Python i SWIFT.

Ako započinjete programersku karijeru u 2020 godini ovo je besplatni seminar za vas. Na putu od početnika do uspješnog developera možete se susresti sa nizom nepoznanica, a jedno od pitanja koje ste si sigurno postavili na početku je koji programski jezik odabrati?

SADRŽAJ SEMINARA

U Hrvatskoj se kao najpoželjniji programski jezici traže Java, Python, PHP i Swift što se poklapa sa svjetskim trendovima.

Zašto Programiranje 101? Ovaj naziv označava početak svih početaka, znači seminar je namijenjen za početnike. Na seminaru će voditelj katedre za programiranje Tomislav Jakopec usporediti navedene tehnologije kako bi osobe koje započinju karijeru u developera mogli donijeti odluku u kojem pravcu se žele razvijati.

TERMIN I NAČIN SUDJELOVANJA

Seminar je organiziran za sudionike u online učionici, održati će se u ponedjeljak, 26. 10. 2020. sa početkom u 17:00 sati

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr. 

Vidimo se na seminaru!