PHP programiranje | Edunova

  • Web server
  • Javascript (Jquery, Mootools)
  • PHP i Content Management System
  • Objektno programiranje
  • Baze podataka
  • Izrada web aplikacije
  • Prezentacija funkcionalne Web aplikacije

Upisnina: 550 €

Školarina: 5900 €

Promotivni popust: 1000 €

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili potvrdu o završetku, ispite i troškove dokumentacije.

Mogućnost plaćanja na 2 do 10 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 130 sati
Poslijedoktorand na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Diplomirao je smjer Informacijski sustavi na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Doktorat na studiju Društvo znanja i prijenos informacija u Zadru. Tijekom pet godina stekao je značajno iskustvo u renomiranoj tvrtki TIS-ORKA. Zaposlen je kao asistent na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Osijeku. Sudjeluje u izvođenju nastave na kolegijima Oblikovanje mrežnih stranica, Baze podataka II, Implementacije programskih rješenja za oblikovanje sadržaja i Elektroničko nakladništvo i knjižarstvo. Dugogodišnji je predavač na smjerovima Web programer, Java programer i Programer mobilnih aplikacija. Lider pobjedničkih timova na natjecanjima Hackaton 2013. i Hackaton 2014. godine te autor popularne Android kuharice.

Web programiranje za PHP developere

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Edukacija za PHP programera je put ka pronalaženju posla u programiranju ili unaprjeđenju karijere. Jeste li spremni naučiti vještinu koja je već nekoliko godina zaredom top zanimanje?

STRUKTURA NASTAVE

Izrada Web orijentiranih aplikacija pravi je izazov za sve koji su se susretali sa izradom statičkih i dinamičkih Web stranica. Program edukacije obuhvaća integraciju najnovijih Web tehnologija s bazom podataka. Koristiti ćemo MySQL bazu podataka u kombinaciji sa PHP-om. MsSQL baza je funkcionalna i jednostavno se kombinira sa drugim jezicima.
U zadnjem dijelu nastave polaznici će uz pomoć mentora izraditi funkcionalnu Web aplikaciju.

CILJ PROGRAMA

Kroz veliki broj praktičnih primjera, polaznici će steći polaznu osnovu za dalje bavljenje programiranjem, dok će im stečeno znanje koristiti za nadogradnju u bilo kojem programskom jeziku.
Cilj programa je stjecanje znanja PHP programiranja i izrada Web aplikacije koja se može koristiti za skupljanje podataka putem Weba, izgradnju e-commerce platformi, izgradnju CMS sustava ili kao zamjena za desktop aplikacije.

REZULTATI

Svaki polaznik će kreirati bazu podataka, povezati je sa funkcionalom Web aplikacijom, prezentirati rad i monetizaciju iste. Nastava je praktičnog karaktera a fokus programa je da polaznici postignu samostalnost kroz kontinuiranu vježbu. Na koji način kapitalizirati stečeno znanje pokazuje nam primjer polaznika Edunove koji su pobjednici finala Software StartUp Academy na Windaysima.
Relevantni podaci pokazuju da tvrtke članice Osijek Software City inicijative zapošljavaju oko 500 osoba, ostvaruju ukupan prihod od oko 400 milijuna kuna godišnje i izvoze 90 posto svoje proizvodnje sa rastom izvoza od 460 posto. (period 2013-2015) Informatička industrija omogućava mladim ljudima rad na poslovima sa dobrim primanjima tako da ne moraju odlaziti u inozemstvo.

Napomena: Promotivni popust vrijedi od 07.10.2020. do 15.10.2020. i ne može se primijeniti retroaktivno.

 

[add_eventon_list only_ft=”yes” ]