Postani knjigovođa! | Edunova

knjigovodstvo racunovodstvo tecaj

Utorak 20.10. 2020. u 18 sati
učionica/online

Objavljeno: 15. listopada, 2020.

Zašto se odlučiti za Knjigovodstvo?

Zato što dobar knjigovođa zlata vrijedi!

Knjigovodstvo ima za zadatak prikupljanje podataka o poslovanju, vođenje poslovnih knjiga, računanje poslovnih rezultata i sastavljanje financijskih izvještaja.

Urednost i preciznost su osnovne vrline potencijalnoga knjigovođe, a stručnost se očituje u konstantnom usavršavanju i praćenju propisa i zakona koji se često mijenjaju.

Iskoristite izvrsnu priliku i upoznajte se s osnovama ovog iz dana u dan sve dinamičnijeg posla na BESPLATNOM SEMINARU 20. listopada 2020. u 18 sati.

Seminar će održati naša predavačica Gordana Cerovečki-Marijić koja ima dugogodišnje praktično iskustvo i svoje će predavanje nadopunjavati zanimljivim primjerima iz prakse stečene u radu s gospodarskim subjektima različitih grana djelatnosti.

NAČIN SUDJELOVANJA NA SEMINARU

Seminar je organiziran tako da tijekom epidemioloških mjera u učionicu  primamo ograničen broj osoba, ostale prijave potvrditi ćemo za sudjelovanje u online učionici. Podsjećamo da za vrijeme seminara vrijede preporuke stožera. 

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon, naziv i termin seminara na seminar@edunova.hr. 

Radujemo se Vašem dolasku!