breaking news microsoft croatia ssa winner | Edunova

breaking news microsoft croatia ssa winner | Edunova

WInDays14 winner team 1
Objavljeno: 09. travnja, 2014.

Software StartUp Academy projekt u organizaciji Microsofta Hrvatska okuplja veliki broj studenata i daje im mogućnost da svoje ideje pretoče u prave startup projekte te ih, uz pomoć dodatne edukacije i potpore, predstave potencijalnim ulagačima. Nakon nekoliko mjeseci, pet najboljih timova je odabrano za predstavljanje svoje ideje na ovogodišnjim WinDaysima u Umagu. Timovi ovogodišnjih Software StartUp Academy finalista su; Assemblio, Halycon, I.C.U. i Guest Request.

Ne možemo sakriti zadovoljstvo rezultatima natjecanja.Tim Guest Request polaznici Edunove, bračni par Milanović Tajana i Ivan su ovogodišnji pobjednici! Osmislili su sustav za hotele koji omogućava sasvim novu vrstu komunikacije između gosta i hotelskog osoblja, koristeći mobitel ili tablet. Tako gost ima priliku komunicirati s recepcijom, poslati zahtjev za uslugom u sobu, slati i dobivati poruke unutar grupe te ostaviti ocjenu cjelokupnog dojma o hotelu za vrijeme svog boravka, ali isto tako i nakon svake zatražene usluge. S druge strane recepcionar bi putem svog sučelja imao uvid u zahtjeve gosta, mogao bi odgovarati na iste, komunicirati s više gostiju u isto vrijeme i imati sve evidentirano na jednom mjestu.

windays 2014 winnerUskoro očekujemo detaljno izvješće kako je bilo u međuvremenu možete pročitati OSC intervju na ovom linku.