PHP programiranje - Edunova

PHP programiranje - Edunova

PHP DEVELOPER
Objavljeno: 27. siječnja, 2023.

PHP je jedan od popularnijih programskih jezika koji se često koristi za izradu dinamičkih web stranica i aplikacija, kao i za raznorazne skripte za manipulaciju podataka na serverima. Zbog brzorastućeg sektora razvoja dinamičkih web aplikacija, PHP programeri su jedni od najpoželjnijih na tržištu rada. Za sve koje zanima što se događa iza korisničkog sučelja na web stranici, upisi su u tijeku za edukaciju PHP programiranje i postanite junior PHP programer!

Zašto odabrati PHP? Spomenut ćemo samo nekoliko od mnogih razloga:

Open Source – PHP ima iza sebe milijune korisnika koji svakodnevno dijele vlastita iskustva i pomažu drugim korisnicima s upitima, tako da u svakom trenutku možete saznati odgovor na problem koji imate.

Alati – za razliku od edukacije, gdje učite pisati čisti PHP kako biste usvojili vještine pisanja klasa, metoda, funkcija itd., u svijetu PHP programiranja imate mnoge alate koji enormno olakšavaju kucanje koda. Govorimo o besplatnim razvojnim okvirima kao što su Symfony i Laravel i eCommerce rješenjima npr. Bagisto

Promjena karijere – PHP je idealan za polaznike koji bi htjeli promijeniti karijeru uskoro, brzo se uči, aplikacije se brzo razvijaju i sam po sebi je dinamičan. Pomaže i činjenica da u oglasima za poslove svakodnevno vidimo aktivne potrage za PHP programerima. 

Edukacijom usvajate znanja za nastavak osobnog razvoja u željenom smjeru. Bilo to da se želite baviti razvojem web trgovina, blogova, društvenih mreža, naš stručni tim predavača je tu da Vam pokaže najbolje prakse za željeno područje, kao što su već pomogli mnogim polaznicima da se usmjere i pronađu posao kao PHP programer.

Prilikom razvoja aplikacije na edukaciji, do završetka, polaznici razviju aplikaciju po izboru. Nauče što je MVC arhitektura, Objektno Orijentirano Programiranje (OOP), PHP-ove magične metode, SQL baze podataka,  korištenje Javascript-a i AJAX-a za update na web aplikaciji u realnom vremenu, Composer i mnoge druge vještine.

Učenje PHP-a nije težak pothvat što se tiče samog jezika, ali ipak ima izazova. Izazov u vidu sastavljanja aplikacije, od dizajniranja baze podataka do razvoja funkcionalnosti vidljivih na korisničkom sučelju stranice. Ukoliko ste spremni izazvati sami sebe, upišite se i postanite PHP programer!

Upisi PHP developera su u tijeku za početak nastave u travnju i svibnju 2023. Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas kontaktirati! 

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031 205 555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jägera 5!

Veselimo se Vašem dolasku!

onlinedukacija
Objavljeno: 17. rujna, 2018.

Nastava se odvija u online i u učionicama u ustanovi!

Kroz posljednjih deset godina industrija programiranja u Hrvatskoj zabilježila je veći rast od bilo koje druge gospodarske grane. Broj programerskih tvrtki se više nego udvostručio, zaposlenih programera je 142% više, plaća im se u prosjeku utrostručila, a izvoz programerskih usluga porastao je fantastičnih 569%!  

STRUKTURA NASTAVE

Izrada Web orijentiranih aplikacija, pravi je izazov za sve koji su se susretali s izradom statičkih i dinamičkih Web stranica. Program edukacije PHP developera obuhvaća integraciju najnovijih Web tehnologija s bazom podataka. Koristit ćemo MySQL bazu podataka u kombinaciji s PHP-om. MsSQL baza je funkcionalna i jednostavno se kombinira s drugim jezicima. U zadnjem dijelu nastave polaznici će uz pomoć mentora izraditi funkcionalnu Web aplikaciju.

CILJ PROGRAMA

Kroz veliki broj praktičnih primjera, polaznici će steći polaznu osnovu za daljnje bavljenje programiranjem, dok će im stečeno znanje koristiti za nadogradnju u bilo kojem programskom jeziku.

Cilj programa je stjecanje znanja PHP programiranja i izrada Web aplikacije koja se može koristiti za skupljanje podataka putem Weba, izgradnju e-commerce platformi, izgradnju CMS sustava i upravljanje bazama podataka.

REZULTATI

Svaki polaznik će kreirati bazu podataka, povezati je s funkcionalnom Web aplikacijom, prezentirati rad te monetizaciju iste. Nastava je praktičnog karaktera, a fokus programa je na samostalnosti polaznika kroz kontinuiranu vježbu. Na koji način kapitalizirati stečeno znanje pokazuje nam primjer polaznika Edunove koji su pobjednici finala Software StartUp Academy na Windaysima.

Relevantni podaci pokazuju da tvrtke članice Osijek Software City inicijative zapošljavaju oko 500 osoba, ostvaruju ukupan prihod od oko 400 milijuna kuna godišnje i izvoze 90 posto svoje proizvodnje s rastom izvoza od 460 posto. Informatička industrija omogućava mladim ljudima rad na poslovima sa dobrim primanjima stoga ne moraju odlaziti u inozemstvo.

Želimo isto predočiti rezultate udruge Osijek Software City koji su objavili su da su IT kompanije u županiji znatno povećale ukupni prihod za 97 posto, od čega je važno naglasiti da je prihod od prodaje u inozemstvu ima rast od 152 posto.

Provjerite tko je sve započeo karijeru nakon Edunove. Kako bi vam pomogli u afirmaciji u ovom upisnom roku polaznici koji uspješno završe edukaciju i izrade projekt tijekom nastave dobiti će priliku za razgovor za posao u renomiranoj tvrtki Trive.

RASPORED nastave biti će dostupan je u  RASPOREDU SATI pod oznakom PP.

Upisi PHP developera su u tijeku za početak nastave u travnju i svibnju 2023. Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas kontaktirati! 

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031 205 555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5!

Veselimo se Vašem dolasku!

X