PHP? KORAK DO USPJEHA!

U utorak, 31. ožujka u 17 sati
L. Jagera 5, Osijek

Objavljeno: 05. ožujka, 2020.

Programiranje u Hrvatskoj bilježi sve veći rast od bilo koje druge gospodarske grane. Zaposlenih programera je više od 142%, a plaća im vrtoglavo raste. Izvoz programerskih usluga porastao je čak za 569%.

Budući Back-End developeri, ovo je vaša prilika! Ne propustite je!

Zašto?

Jer je PHP  jednostavan, a moćan jezik dizajniran za izradu HTML sadržaja. Prvotno je stvoren za izradu dinamičnog web sadržaja, a i danas tome najbolje služi. Pristupačan je i prikladan, a programeri ga vole jer je fleksibilan, moćan, raznolik i brz. Jedna od njegovih najznačajnijih osobina je široka podrška za baze podataka iz kojih je izrada web stranica s dinamičnim sadržajem vrlo jednostavna.

Budući da čitaš ovaj tekst, postoji u tebi neka želja i interes za učenjem programiranja. Možda si već odabrao programiranje kao svoju buduću struku pa ga želiš naučiti više i bolje; možda ne znaš koja bi tvoja buduća struka trebala biti, a programiranje se nameće sa svih strana. 

Želiš znati raditi i naučiti programirati jedan od najpoznatijih programskih jezika danas, a pritom još  uštedjeti novac, čitaš tekst koji je namijenjen baš za tebe jer smo organizirali BESPLATNI ONLINE SEMINAR 31. ožujka u 17 sati u Osijeku na kojem ćemo vas upoznati s top edukacijom današnjice.

Broj mjesta nije ograničen, potrebno je samo poslati svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!

 

X