PHP developer | Edunova

BACKEND DEVELOPER

utorak, 13. 10. u 17 sati
L. Jagera 5, Osijek

Objavljeno: 29. rujna, 2020.

Programiranje u Hrvatskoj bilježi sve veći rast od bilo koje druge gospodarske grane. Zaposlenih programera je više od 142%, a plaća im vrtoglavo raste. Izvoz programerskih usluga porastao je čak za 569%.

Budući Back-End developeri, ovo je vaša prilika! Ne propustite je!

Zašto?

Jer je PHP  jednostavan, a moćan jezik dizajniran za izradu HTML sadržaja. Prvotno je stvoren za izradu dinamičnog web sadržaja, a i danas tome najbolje služi. Pristupačan je i prikladan, a programeri ga vole jer je fleksibilan, moćan, raznolik i brz. Jedna od njegovih najznačajnijih osobina je široka podrška za baze podataka iz kojih je izrada web stranica s dinamičnim sadržajem vrlo jednostavna.

Budući da čitaš ovaj tekst, postoji u tebi neka želja i interes za učenjem programiranja. Možda si već odabrao programiranje kao svoju buduću struku pa ga želiš naučiti više i bolje; možda ne znaš koja bi tvoja buduća struka trebala biti, a programiranje se nameće sa svih strana. 

Želiš znati raditi i naučiti PHP, jedan od najpoznatijih programskih jezika danas, čitaš tekst koji je namijenjen baš za tebe jer smo organizirali BESPLATNI ONLINE SEMINAR 13. listopada u 17 sati  na kojem ćemo vas upoznati s top edukacijom današnjice.

NAČIN SUDJELOVANJA NA SEMINARU

Seminar je organiziran tako da tijekom epidemioloških mjera u učionicu  primamo ograničen broj osoba, ostale prijave potvrditi ćemo za sudjelovanje u online učionici. Podsjećamo da za vrijeme seminara vrijede preporuke stožera. 

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr. 

Radujemo se Vašem dolasku!