OTVOREN NATJEČAJ ZA UPISE ZA EDUKACIJU - Edunova

vaučeri za obrazovanje
Objavljeno: 06. veljače, 2023.

Započeli su upisi na edukacije informatike i menadžmenta što predstavlja priliku za razvoj kreativnosti, znanja i kompetencija neophodnih za uspješan rad u suvremenom poslovnom okruženju. Kombinacija znanja iz informatike i menadžmenta pruža vam široku perspektivu i omogućuje vam da se prilagodite različitim poslovnim situacijama.

Prije početka edukacije, potrebno je odabrati ustanovu koja pruža odgovarajuće obrazovne programe u području koje vas zanima. Važno je također istražiti i ispitati različite opcije i odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama i ciljevima.

U ovom upisnom roku za vas smo pripremili edukacije koje nedostaju na tržištu;

Voditelj knjigovodstva,
Voditelj projekata EU fondova
JAVa developer ,
PHP developer
frontend developer.

Pored navedenih edukacija u ovom upisnom roku imate priliku iskoristiti potpune subvencije za

Asistent/Asistentica za upravljanje projektima,
Internetski marketing i brendiranje,
Knjigovođa / Knjigovotkinja,
Web programiranje.

Nakon što ste donijeli odluku, potrebno je pripremiti se za upis. To uključuje prikupljanje i slanje svih potrebnih dokumenata, kao što je dokument o zadnjem završenom obrazovanju i ostalih potrebnih dokumenata. Također je potrebno platiti školarinu ili podnijeti zahtjev za vaučer za obrazovanje.

Kada ste se uspješno upisali , moći ćete početi sa školovanjem i učenjem. U uvodnom dijelu predavanja upoznati će sa programom, predavačima i kolegama. Imati ćete priliku da se upoznate sa ustanovom i njenim resursima koji su vam na raspolaganju.

Učenje u području informatike i menadžmenta zahtijeva posvećenost i disciplinu. Polaznici provode vrijeme učeći teoriju, vježbajući zadatke i rješavajući probleme korištenjem učenja temeljenog na radu. Bit će potrebno kontinuirano raditi i stalno učiti kako bi ostvarili rezultate nakon edukacije.

Ukupno, početak edukacije predstavlja veliku priliku za razvoj kompetencija i znanja neophodnih za uspješan rad u suvremenom poslovnom okruženju.

Radujemo se Vašem dolasku!