Osnove web dizajna i WordPress - Edunova

wordpress osijek

Petak, 05. listopada 2018., od 17 do 19 sati
U prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5.

Objavljeno: 25. rujna, 2018.

Kažu da na svijetu trenutno postoji više od milijardu i 250 milijuna web stranica, a u sekundi je pokrenuto oko 5 novih što zanimanje web dizajnera i edukacije web dizajna čini jednim od najtraženijih na svijetu. Naš stručnjak edukacije Web dizajna, Pavle Vidaković, zbog toga će vam približiti ovo perspektivno zanimanje u petak, 5. listopada 2018. od 17 do 19 sati na besplatnom seminaru “Osnove web dizajna i WordPress”!

Pavle je tijekom godina stekao iskustvo u raznim informatičkim tvrtkama s fokusom na Frontend i razvoj web aplikacija, a najvažnije je što to iskustvo voli prenositi na polaznike. Ako vam nešto nije jasno, on je osoba koja će vam uvijek rado pomoći pa iskoristite ovu priliku i pitajte ga sve što vas je zanimalo o web dizajnu, ali i WordPress-u i e-commerce rješenjima jer će upravo o tome biti riječi na besplatnom seminaru!

Samo predavanje vodit će vas od osnova web dizajna gdje ćete proći kroz tehnologije i alate HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, MySQL, nastaviti s WordPress-om, najjačom Content Management System platformom u svijetu za izradu web stranica i applet-a, s naglaskom na estetiku, web standarde i lakoću uporabe, a priču zaokružiti primjenom WordPressa na gotovom eCommerce rješenju.

Ukoliko ste zainteresirani za našu edukaciju Web dizajna, napomenuti ćemo samo kako za upis još uvijek možete iskoristiti promotivni popust u iznosu od 1100 kuna!

S obzirom na ograničen broj mjesta i veliku zainteresiranost koja uvijek prati naše besplatne seminare, pozivamo vas da osigurate svoje mjesto na vrijeme!

Pošaljite nam svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv željenog besplatnog seminara na kojem želite sudjelovati na seminar@edunova.hr.

Vidimo se!