ODRŽANA PROMOCIJA POLAZNIKA! - Edunova

ODRŽANA PROMOCIJA POLAZNIKA! - Edunova

2017 Promocija Edunova 0303 1
Objavljeno: 14. studenoga, 2017.

U petak, 10. 11. 2017., u Hotelu Osijek održana je svečana promocija polaznika Edunove – ustanove za obrazovanje.

Svečano je promovirano oko 180 polaznika odnosno smjerovi: Web i grafički dizajner, PHP i JAVA programer, Serviser računala, Računalni operator, Samostalni knjigovođa i Knjigovodstveni operator i Voditelj izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Osim navedenih smjerova svečano su promovirani i Menadžeri turizma i Menadžeri prodaje.

Svečana promocija započela je gostujućim nastupom Dore Vestić na ukuleleu. Nakon uvodne skladbe, ravnatelj ustanove, mr.sc. Eduard Kuzma je čestitao svim sudionicima promocije koji svojim novim zvanjima i proaktivnošću žele unaprijediti svoje osobne kompetencije. Motivirajući govor ravnatelja iskazao je riječi pohvale i zahvale našim polaznicima, jer bez njih ne bi bilo niti 11.-e svečane promocije. Nakon riječi ravnatelja, uslijedila je svečana dodjela diploma svima koji su uspješno završili svoju edukaciju i stekli novo zvanje. Promociju je vodila Lea Dubravčević.

Nakon dodjele, druženje polaznika s mentorima i ostalim gostima se nastavilo unutar Hotela, a afterparty je organiziran u  Mr. Brown Lounge baru gdje se slavlje nastavilo dugo u noć.

Galerija fotografija dostupna je na: https://mega.nz/#F!aV8hGSCJ!FSz4mXgT3O3NSHAzzaplGA