Odluči se, upiši se!

Objavljeno: 16. veljače, 2019.

Stare grupe polaznika su pri kraju, a nove uskoro kreću s učenjem i stjecanjem novih znanja i kompetencija. To također znači da je sada pravi trenutak za upis neke od naših edukacija ili tečajeva koji vas zanimaju!

Kreni se baviti poslom traženim na tržištu rada
Naše najtraženije edukacije iz područja informatike su svakako JAVA i PHP PROGRAMIRANJE te WEB DIZAJN, iz menadžmenta edukacije KNJIGOVODSTVA – RAČUNOVODSTVA i IZRADBE I PROVEDBE PROJEKATA FINANCIRANIH IZ EU FONDOVA, a od jezika grupni i individualni tečajevi NJEMAČKOG i ENGLESKOG JEZIKA.

S grupnim tečajevima stranih jezika krećemo početkom travnja a s edukacijama iz informatike i menadžmenta krajem travnja i početkom svibnja.

Upisati se možete osobnim dolaskom u referadu Edunove ili putem ONLINE OBRASCA, nakon čega ćemo vas mi kontaktirati.

Dokumentacija potrebna za upis
Ukoliko osobno dolazite na upis, potrebna vam je osobna iskaznica, a za sve edukacije izuzev upisa na jedan od tečajeva stranih jezika ili na tečaj PHP programiranja, trebat ćemo i kopiju vaše domovnice i zadnje završene škole (svjedodžbe srednje škole ili diplome s fakulteta). Također, ako se želite upisati na edukaciju Voditelja izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, nije vam potrebna kopija domovnice, nego samo kopija zadnje završene škole.

Mogućnost besplatnog savjetovanja i testiranja za strane jezike
Ukoliko niste sigurni što želite upisati, dvoumite se ili vas jednostavno treba usmjeriti u pravom smjeru, u našoj Ustanovi uvijek možete zakazati termin besplatnog savjetovanja na INFO@EDUNOVA.HR nakon čega ćemo vas kontaktirati. Jednako tako, ukoliko želite upisati tečaj engleskog ili njemačkog jezika, ali niste sigurni koji ste stupanj, nudimo vam mogućnost besplatnog testiranja!

Slobodno nas nazovite na 031 205 555 ili se javite na info@edunova.hr da zajedno nađemo odgovor na pitanje čime se zaista želite baviti!

X