Najava Besplatnih seminara - Edunova

besplatni seminari 2020 21
Objavljeno: 16. rujna, 2020.

 

Pozivamo sve zainteresirane na besplatne seminare Edunove u listopadu.
Pregledajte teme i područja i pronađite besplatni seminar za vas!

BESPLATNI SEMINAR 5 KORAKA DO WEB STRANICE

Termin: utorak, 06. 10. 2020. u 17 sati
Način održavanja: učionica/online

Za početnike u web dizajnu smo organizirali besplatni seminar u utorak 06. listopada 2020. u 17 sati kako bi vam dali odgovor na pitanje kako kvalitetno i kreativno izraditi web stranicu te koje su potrebne vještine za web dizajnera. Objasniti ćemo Vam što je to moderne trendove web dizajna jer krajem 2019. godine oko 80% globalnog internetskog prometa je postalo mobilno..

Prijava je dostupna na poveznici: https://www.edunova.hr/front-end-developer/

BESPLATNI SEMINAR POSTANI KNJIGOVOĐA!

Termin: Srijeda, 07. 10. 2020. u 18 sati
Način održavanja: učionica/online
Termin: Utorak 20.10. 2020. u 18 sati
Način održavanja: učionica/online

Iskoristite izvrsnu priliku i upoznajte se s osnovama ovog iz dana u dan sve dinamičnijeg posla na BESPLATNOM SEMINARU:

PRVI TERMIN: 07. listopada u 18 sati, ili
DRUGI TERMIN: 20. listopada 2020. u 18 sati.

Seminar će održati naša predavačica Gordana Cerovečki-Marijić koja ima dugogodišnje praktično iskustvo i svoje će predavanje nadopunjavati zanimljivim primjerima iz prakse stečene u radu s gospodarskim subjektima različitih grana djelatnosti.

Osim upoznavanja sa samim osnovama knjigovodstva, na seminaru možete saznati koje su vam mogućnosti zapošljavanja nakon našeg završenog programa edukacije knjigovodstva..

Prijava je dostupna na poveznici: https://www.edunova.hr/postani-knjigovoda/

BESPLATNI SEMINAR  JEDNOSTAVNO DO EU FONDOVA

Termin: Petak, 09.10. 2020. u 17:00 sati
Način održavanja: online/učionica

Imaš ideju, ali ne znaš koji natječaj je za tebe, koji natječaj je otvoren, gdje se nalaze natječaji te kako se osiguravaju bespovratna sredstva za različite vrste projekata.

Pitanje uvijek ima svoj odgovor, a odgovor vam daje naš stručnjak za edukaciju Tomislav Barbarić na BESPLATNOM SEMINARU u petak 09. listopada 2020. u 17:00 sati.

Na seminaru ćemo ukratko proći što nam je sve potrebno za Voditelja/icu izradbe i provedbe projekta financiranih iz EU fondova..

Prijava je dostupna na poveznici: https://www.edunova.hr/izrada-eu-projekata/

BESPLATNI SEMINAR UVOD U PHP I RAZVOJ APLIKACIJA

Termin: 13.10.2020. u 17 sati
Način održavanja: online/učionica

Želiš znati raditi i naučiti PHP, jedan od najpoznatijih programskih jezika danas, čitaš tekst koji je namijenjen baš za tebe jer smo organizirali BESPLATNI SEMINAR 13. listopada u 17 sati  na kojem će vas stučnjak Tomislav Jakopec upoznati s top edukacijom današnjice..

Prijava je dostupna na poveznici: https://www.edunova.hr/uvod-u-php-i-razvoj-aplikacija/

BESPLATNI SEMINAR DO YOU SPEAK GERMAN? SPRICHST DU ENGLISH?

Termin: 14.10.2020. u 17 sati
Način održavanja: online/učionica

Ne morate gledati dalje od ove godine da biste vidjeli da je tržište rada ranjivo i nepredvidivo. Poboljšajte svoja praktična znanja poznavanjem engleskog ili njemačkog jezika i samim time poboljšajte svoj položaj u potrazi za atraktivnim radnim mjestom! 

Uz vodstvo profesora stručnjaka engleskog i njemačkoj jezika ovaj interaktivni seminar vam daje priliku za upoznavanje engleske i njemačke terminologije u komunikaciji, kao i specifičnih fraza u svakodnevnom životu!

Prijava je dostupna na poveznici: https://www.edunova.hr/do-you-speak-german/

 

BESPLATNI SEMINAR POSTATI JUNIOR JAVA DEVELOPER

Termin: 15.10.2020. u 17h
Način održavanja: učionica/online

Nikad nije bilo tako dobro vrijeme da naučite kodirati. Da, ovo je Java seminar za početnike. Ako želite programirati, a ne znate kako, mi ćemo vam na ovom seminaru probati to olakšati. Na seminaru će stučnjak Edunove TOMISLAV JAKOPEC prezentirati osnove i uvod u JAVA PROGRAMIRANJE kako bi vas pripremili za posao Junior Java developera. Ujedno ćemo praktično prezentirati kratak pregled potrebnih znanja koja Vam mogu olakšati da započnete karijeru JAVA developera. BESPLATNI SEMINAR će se održati 15. listopada u 17 sati..

Prijava je dostupna na poveznici: https://www.edunova.hr/postati-junior-java-developer/

NAPOMENA O NAČINU ODRŽAVANJA SEMINARA:

Seminari su organizirani tako da tijekom epidemioloških mjera u učionicu  primamo ograničen broj osoba, ostale prijave potvrditi ćemo za sudjelovanje u online učionici. Podsjećamo da za vrijeme seminara vrijede preporuke stožera. 

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr. 

Radujemo se Vašem dolasku!