Voditelj/ica izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova | Edunova

Voditelj/ica izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova | Edunova

 • Najtraženija edukacija u RH – Voditelj izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova! Naučite pripremiti projektnu dokumentaciju i aplicirati projekt na EU fondove!

  Ulaskom Hrvatske u EU mogućnosti za financiranje iz fondova Europske unije je postalo realnost. Edukacija za izradu i provedbu EU projekata je jedinstvena na tržištu. Apliciranje za sredstva iz EU fondova se odvija putem natječaja, a financijska sredstva se isključivo dodjeljuju za unaprijed isplanirane i razrađene programe/projekte. Plan i priprema projektnog prijedloga i projektne dokumentacije, predlaganje projekata i koordinacija provođenja zahtijevaju posjedovanje stručnih ljudskih potencijala iz područja upravljanja projektima, poznavanje pravila i smjernica Europske komisije za pripremu projektnih prijedloga.

  Praktični dio:
  Tijekom programa prezentirat ćemo cjelokupni postupak: od pripreme, prijave pa do provođenja projekata koji se sufinanciraju iz fondova Europske Unije. Predavač koji je uključen u ovaj program sudjelovao je u pripremi i provedbi odobrenih EU projekata, te su njegova praktična iskustva ključna komparativna prednost ovoga programa. Kroz cijeli program usavršavanja polaznici će pripremati svu potrebnu dokumentaciju stvarnoga projekta koji će biti okosnica završnog rada polaznika.
  Program rada predviđa intenzivan trening putem prezentacija, radionica, simulacija, studija-slučaja, interaktivnog rada s polaznicima…, s usmjeravanjem na odabir i razvoj projektnih ideja, izradu kvalitetnih projektnih prijedloga ali i implementaciju EU projekata, koja nosi veliki broj izazova.

  Što ćete naučiti?
  U okviru osposobljavanja upoznat ćete institucije koje mogu biti uključene u projekte, naučit ćete razlikovati vrste fondova, projekata, procjenjivati opće ciljeve, svrhu i očekivane rezultate projekata, izraditi prijedlog i skicirati projekte, izvesti evaluaciju projekata i primijeniti zakonska pravila.
  Svi sudionici će biti podijeljeni na nekoliko manjih skupina unutar kojih će razrađivati projekte i projektne prijedloge.
  Osnovni cilj ovoga programa je osposobljavanje voditelja projekata da samostalno ili u timovima pripremaju i provode projekte koji će biti sufinancirani od strane fondova Europske Unije.

  ŠTO NUDIMO?
  Ova specijalistička obuka predstavlja profesionalnu edukaciju, s fokusom na praktičnim vježbama uz mentorsku podršku u procesu izrade individualnog projektnog prijedloga svakog polaznika. Jedinstvenost ove edukacije je zasigurno u tome što tijekom edukacije polaznici razvijaju vlastiti projektni prijedlog uz mentorsku podršku eminentnih stručnjaka. Posebna vrijednost edukacije je posvećenost predavača tijekom cijelog procesa edukacije i individualan pristup uz praćenje napretka putem mentoriranja, usmjeravanja, sve do individualnih konzultacija s predavačem edukacije koji se ubraja među najbolje stručnjake područja izrade i provedbe EU projekata na ovim područjima. Osigurani su uvjeti za online konzultacije, razmjenu materijala i zadaća u periodu između predavanja. Osim sudjelovanja na edukaciji polaznicima je osiguran materijal potreban za izradu projekta, alati za analize, izvješća te mogućnost individualnog savjetovanja.

  Ukoliko želite postati konkurentni i traženi na tržištu rada, sigurno je da će vas znanje i vještine neophodne za uspješno iskorištavanje EU fondova istaknuti u masi nezaposlenih!

  Iskoristite ovu zaista povoljnu ponudu za provedbu vlastitih poslovnih ideja, za razvijanje društvene zajednice ili za uklapanje u otvoreno tržište rada Europske Unije.
  Budite spremniji od ostalih uz edukaciju Edunove – škole informatike i managementa!

X