Voditelj EU projekata u Osijeku | Edunova

Voditelj EU projekata u Osijeku | Edunova

  • Upravljanje EU fondovima
  • Izrada logičke matrice
  • Izrada budžeta
  • Izrada projektne aplikacije
  • Provedba projekta
  • Praktični rad polaznika
  • Prezentacija izrađenih projekata

Upisnina: 550 KN

Školarina: 11400 KN

Promotivni popust: 2400 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 150 sati

kolovoz, 2021

srijeda

4

ned1

pon2

uto3

sri4

čet5

pet6

sub7

ned8

pon9

uto10

sri11

čet12

pet13

sub14

ned15

pon16

uto17

sri18

čet19

pet20

sub21

ned22

pon23

uto24

sri25

čet26

pet27

sub28

ned29

pon30

uto31

Nema događanja

Tomislav Barbarić, dipl.oec., Ravnatelj,Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije. U svojoj višegodišnjoj karijeri radio kao Voditelj odjela (projekt menadžer – koordinator) ,Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje d.o.o. Voditelj organizacije ,Centar za poduzetništvo,Voditelj organizacije Centar za poduzetništvo, Projektni suradnik Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek. Završio edukaciju BOND – edukacije u području poduzetništva, HAMAG BICRO, Professional Fellows Program – program vlade SAD-a . World Chicago, 309 W. Washington Street, IL 60606.
Toni Žufić dipl. iur. iz Osijeka s višegodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi razvojnih strategija i projekata financiranih iz EU fondova. Posjeduje certifikat za voditelja izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu i važeći certifikat u području javne nabave. Dugogodišnji je predavač iz područja EU fondova i upravljanja projektnim ciklusom. Zaposlen je u Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje u Osijeku na poziciji projekt menadžera, gdje aktivno sudjeluje u pripremi i provedbi EU projekata vezanih uz područja obrazovanja, zapošljavanja, stručnog osposobljavanja i socijalnoga uključivanja. Sudjelovanje u projektima: Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj iz Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007. – 2013. ~ Europski socijalni fond, projekti usmjerenih borbi protiv siromaštva i socijalne isključenosti u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna, INTERREG V-A HUNGARY-CROATIA CO-OPERATION PROGRAMME 2014-2020, 4.1 Improve the role of educational institutions as intellectual centres for increasing the specific local knowledge-base in the region, Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama faza I / faza II / faza III, „Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini“ iz Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. ~ Europski socijalni fond, Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći" i "Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva" iz Operativnog programa za hranu i/ili osnovnu materijalnu pomoć 2014. - 2020. (OP FEAD) - Fond Europske pomoći za najpotrebitije, Zaželi - Program zapošljavanja žena UP.02.1.1.05, Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina UP.02.1.1.06 i dr. ukupne vrijednosti cca 40 milijuna kuna.

Najtraženija edukacija u RH! Naučite pripremiti projektnu dokumentaciju i aplicirati projekt na EU fondove!

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Edukacija za izradu i provedbu EU projekata je jedinstvena na tržištu. Apliciranje za sredstva iz EU fondova se odvija putem natječaja, a financijska sredstva se isključivo dodjeljuju za unaprijed isplanirane i razrađene programe/projekte. 

STRUKTURA NASTAVE 

Edukacija se odvija kroz praktičnu pripremu i izradu EU projekta sukladno natječajnoj dokumentaciji. Nastava obuhvaća cjelokupni postupak: od pripreme, prijave pa do provođenja EU projekata.

Predavanja vodi stručnjak Tomislav Barbarić koji aktivno sudjeluje u pripremi i provedbi  EU projekata, te su praktična iskustva ključna komparativna prednost ovoga programa. Kroz cijeli program polaznici će pripremati svu potrebnu dokumentaciju EU projekta koji će biti okosnica završnog rada polaznika.

Program rada predviđa intenzivan trening putem prezentacija, radionica, simulacija, studija-slučaja i interaktivnog rada s polaznicima kroz mentoriranje. Krenuti ćemo s razvojem projektnih ideja i izradom kvalitetnih projektnih prijedloga,  zatim implementacijom EU projekata i u konačnici prezentiranjem izrađenoga projekta.

CILJEVI PROGRAMA

U okviru osposobljavanja upoznat ćete institucije koje mogu biti uključene u projekte, naučit ćete razlikovati vrste fondova, projekata, procjenjivati opće ciljeve, svrhu i očekivane rezultate projekata, pristupiti analizi situacije, izraditi prijedlog i skicirati projekte, izvesti evaluaciju projekata i primijeniti zakonska pravila.

Svi sudionici će biti podijeljeni na nekoliko manjih skupina unutar kojih će razrađivati projekte i projektne prijedloge.

Osnovni cilj ovoga programa je osposobljavanje voditelja projekata da samostalno ili u timovima pripremaju i provode projekte koji će biti sufinancirani od strane fondova Europske Unije.

REZULTATI

Jedinstvenost ove edukacije je zasigurno u tome što tijekom edukacije polaznici razvijaju vlastiti projektni prijedlog uz mentorsku podršku stručnjaka iz prakse i po rezultatima polaznika!

Posebna vrijednost edukacije je posvećenost predavača tijekom cijelog procesa edukacije i individualan pristup uz praćenje napretka putem mentoriranja, usmjeravanja, sve do individualnih konzultacija s predavačem edukacije koji se ubraja među najbolje stručnjake područja izrade i provedbe EU projekata na ovim područjima. Osigurani su uvjeti za online konzultacije, razmjenu materijala i zadaća u periodu između predavanja. Osim sudjelovanja na edukaciji polaznicima je osiguran materijal potreban za izradu projekta, alati za analize, izvješća te mogućnost individualnog savjetovanja.

Nakon uspješno završene edukacije polaznici stječu zvanje “Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova”, verificirano od MINISTARSTVA ZNANOSTI I OBRAZOVANJA s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Ukoliko želite postati traženi na tržištu rada naučite izraditi i provesti EU projekt, sigurno je da će Vas znanje i vještine neophodne za uspješno iskorištavanje EU fondova istaknuti u masi nezaposlenih! Iskoristite priliku za provedbu vlastitih poslovnih ideja i za uklapanje u otvoreno tržište rada Europske unije. Budite spremniji od ostalih uz našu edukaciju i iskoristite EU poticaje!

Upisi su u tijeku za planirani početak nastave 08.05.2021.! Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas kontaktirati!

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031 205 555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5. Promotivni popust vrijedi od 28.4. do 08.05.2021. i ne može se primijeniti retroaktivno.

Veselimo se Vašem dolasku!

X