Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova| Edunova

Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova| Edunova

  • Upravljanje EU fondovima
  • Izrada logičke matrice
  • Izrada budžeta
  • Izrada projektne aplikacije
  • Provedba projekta
  • Praktični rad polaznika
  • Prezentacija izrađenih projekata

Upisnina: 550 KN

Školarina: 9400 KN

Promotivni popust: 750 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 150 sati

listopad, 2021

utorak

19

pet1

sub2

ned3

pon4

uto5

sri6

čet7

pet8

sub9

ned10

pon11

uto12

sri13

čet14

pet15

sub16

ned17

pon18

uto19

sri20

čet21

pet22

sub23

ned24

pon25

uto26

sri27

čet28

pet29

sub30

ned31

Nema događanja

Toni Žufić dipl. iur. iz Osijeka s višegodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi razvojnih strategija i projekata financiranih iz EU fondova. Posjeduje certifikat za voditelja izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu i važeći certifikat u području javne nabave. Dugogodišnji je predavač iz područja EU fondova i upravljanja projektnim ciklusom. Svoje iskustvo u pripremi i provedbi EU projekata stekao je na poslovima projekt manadžera u Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje. Pri obnašanju dužnosti Voditelja ureda Predstavništva Slavonije, Baranje i Srijema stekao je bogato iskustvo u poslovima lobiranja i EU fondovima te proširio važne međunarodne kontakte i poznanstva. Trenutno je zaposlen na poziciji Voditelja odjela za pripremu i provedbu strategija i razvojnih politika u Županijskoj razvojnoj agenciji Osječko-baranjske županije, te sa ostatkom tima javne ustanove sudjeluje u regionalnom razvoju.
Tomislav Barbarić, dipl.oec., ravnatelj, Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije. U svojoj višegodišnjoj karijeri radio kao Voditelj odjela (projekt menadžer – koordinator) ,Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje d.o.o. Voditelj organizacije ,Centar za poduzetništvo,Voditelj organizacije Centar za poduzetništvo, Projektni suradnik Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek. Završio edukaciju BOND – edukacije u području poduzetništva, HAMAG BICRO, Professional Fellows Program – program vlade SAD-a . World Chicago, 309 W. Washington Street, IL 60606.

Ako želite biti projektni menadžer sada je pravo vrijeme za odluku. Naučite pripremiti projektnu dokumentaciju i aplicirati projekt na EU fondove!

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Edukacija voditelja projekata EU fondova jedinstvena je na tržištu. Apliciranje za nepovratna sredstva iz EU fondova se odvija putem natječaja, a financijska sredstva se dodjeljuju za unaprijed isplanirane i razrađene projekte.
Upravo sva znanja koja su vam neophodna možete dobiti na verificiranom tečaju za EU projekte. Budite spremniji od ostalih uz našu edukaciju i iskoristite EU poticaje!

STRUKTURA NASTAVE 

Edukacija za voditelja projekata EU fondova odvija se kroz praktičnu pripremu i izradu EU projekta sukladno natječajnoj dokumentaciji. Nastava obuhvaća cjelokupni postupak: od pripreme, prijave pa do provođenja EU projekata.

Praktična iskustva su ključna komparativna prednost ovoga programa. Kroz cijeli program polaznici će pripremati svu potrebnu dokumentaciju EU projekta zajedno sa stručnjakom koji aktivno sudjeluje u pripremi i provedbi  EU projekata, te će kompletna projektna prijava biti okosnica završnog rada polaznika.

Program rada predviđa intenzivan trening putem prezentacija, radionica, simulacija, studija-slučaja i interaktivnog rada s polaznicima kroz mentoriranje. Krenuti ćemo s razvojem projektnih ideja, kako bi realizirali projektnu ideju potrebno je odabrati natječaj koji je u skladu sa ciljevima vašeg projekta. Nakon odabira natječaja zajedno sa mentorom izraditi ćemo kvalitetan projektni prijedlog. Kako bi projekt bio uspješan vrlo bitna je provedba i javna nabava projekta što ćemo obratiti u zasebnoj cjelini. Svaki polaznik će izraditi projektnu dokumentaciju projekta i u konačnici prezentirati izrađeni projekt usklađen sa natječajnom dokumentacijom.

CILJEVI PROGRAMA

U okviru osposobljavanja za EU projekte upoznat ćete institucije koje mogu biti uključene u projekte, naučit ćete razlikovati vrste fondova, projekata, procjenjivati opće ciljeve, svrhu i očekivane rezultate projekata, pristupiti analizi situacije, izraditi prijedlog i skicirati projekte, izvesti evaluaciju projekata i primijeniti zakonska pravila.

Svi sudionici će biti podijeljeni na nekoliko manjih skupina unutar kojih će razrađivati projekte i projektne prijedloge.

Osnovni cilj ovoga programa je osposobljavanje voditelja projekata da samostalno ili u timovima pripremaju i provode projekte koji će biti sufinancirani od strane fondova Europske Unije.

 

REZULTATI

Jedinstvenost tečaja Voditelja za EU projekte je zasigurno u tome što tijekom edukacije polaznici razvijaju vlastiti projektni prijedlog uz mentorsku podršku stručnjaka iz prakse i po rezultatima polaznika!

Posebna vrijednost edukacije je posvećenost predavača tijekom cijelog procesa edukacije i individualan pristup uz praćenje napretka putem mentoriranja, usmjeravanja, sve do individualnih konzultacija s predavačem edukacije koji se ubraja među najbolje stručnjake područja izrade i provedbe EU projekata na ovim područjima. Osigurani su uvjeti za online konzultacije, razmjenu materijala i zadaća u periodu između predavanja. Osim sudjelovanja na edukaciji polaznicima je osiguran materijal potreban za izradu projekta, alati za analize, izvješća te mogućnost individualnog savjetovanja.

Nakon uspješno završene edukacije polaznici stječu zvanje “Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova”, verificirano od MINISTARSTVA ZNANOSTI I OBRAZOVANJA s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Ukoliko želite postati traženi na tržištu rada naučite izraditi i provesti EU projekt. Sigurno je da će Vas znanje i vještine neophodne za uspješno iskorištavanje EU fondova istaknuti u masi nezaposlenih! Iskoristite priliku za provedbu vlastitih poslovnih ideja i za uklapanje u otvoreno tržište rada Europske unije. Postanite voditelj/ica projekata EU fondova. 

Započeli su upisi za planirani početak nastave 23.10.2021.! Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas kontaktirati!

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031 205 555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5. Promotivni popust vrijedi od 07.10. 2021. i ne može se primijeniti retroaktivno.

Veselimo se Vašem dolasku!

X