Viši stručni konzultant za javnu nabavu - Edunova

Viši stručni konzultant za javnu nabavu - Edunova

  • Program rada bit će dostavljen sudionicima 01.04.2021.

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 1 do 3 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 50 sati

ožujak, 2023

petak

24

sri1

čet2

pet3

sub4

ned5

pon6

uto7

sri8

čet9

pet10

sub11

ned12

pon13

uto14

sri15

čet16

pet17

sub18

ned19

pon20

uto21

sri22

čet23

pet24

sub25

ned26

pon27

uto28

sri29

čet30

pet31

Nema događanja

zamjenik predsjednika Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave.
članica Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave.
Profesor emeritus na Fakultetu organizacije i informatike
SVEUČILIŠTE J.J.STROSSMAYERA U OSIJEKU, FAKULTET ZA ODGOJNE I OBRAZOVNE ZNANOSTI, Pedagoško-psihološka i didaktičko-metodička naobrazba, 2017. godine SVEUČILIŠTE J.J.STROSSMAYERA U OSIJEKU, POLJOPRIVREDNI FAKULTET, diplomirao 2011. godine Zvanje: magistar inženjer agroekonomike SVEUČILIŠTE J.J.STROSSMAYERA U OSIJEKU, PRAVNI FAKULTET, diplomirao 1996. godine Zvanje: upravni pravnik MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA, SPECIJALIZIRANI PROGRAM ZA TRENERE U SUSTAVU JAVNE NABAVE, 2009. godine Trener u sustavu javne nabave MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA, SPECIJALISTIČKI PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU JAVNE NABAVE, 2009. godine Specijalista javne nabave RADNO ISKUSTVO od 1983. g. IPK-Tvornica šećera i kandita Osijek Panonija, Radna organizacija za domaći i međunarodni transport i špediciju Zanatsko uslužni centar „Gornji grad” Ministarstvo obrane Republike Hrvatske, Osječko-baranjska županija, Osijek Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Osječko-baranjska županija, Osijek Grad Osijek Osječko-baranjska županija PODRUČJE RADA: 1983.g. – 1991. g. U ovom periodu radio sam na različitim poslovima komercijalista, referenta za međugradski i međunarodni transport. Radio sam kao voditelj carinske zone i skladišta na kompletnoj organizacijskoj shemi i poslovanju carinske zone i skladišta.

Želite biti Viši stručni konzultant za javnu nabavu?

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Osobe u javnoj nabavi moraju stalno pratiti vrlo dinamične promjene u sustavu javne nabave uključujući i praksu DKOM-a ali i europsku praksu i procese u tom području kao i primjedbe i odluke SAFU-a koji za posljedicu mogu imati financijske korekcije. Da bi mogli sve to pratiti i primjenjivati nužno je da se osobe u sustavu javne nabave stalno usavršavaju (formalno – kako bi mogli zadržati certifikate ali i neformalno kako bi zadržali kompetencije i uspješno sudjelovali u postupcima) ali i da imaju cjelokupan pogled na javnu nabavu kako bi mogli birati i ponuditi moguća rješenja u zakonskom okviru.

Pozivamo Vas na trening za višeg stručnog konzultanta na temu “Širi pogled na javnu nabavu.” U dinamičnom svijetu javne nabave nužan je širi pogled.

Iskoristite priliku da svoj trud, znanje i usavršavanje nadogradite kroz pohađanje ovog programa i polaganje ispita nakon kojeg (ako ga položite) ostvarujete pravo na upis u radnu knjižicu neformalnog obrazovanja naziva: Viši stručni konzultant za javnu nabavu.

Za upis je potrebno ispuniti PRIJAVNICU te ju donijeti na prvo predavanje.

Kako do potvrde koji se može upisati u radnu knjižicu, ali nije obvezna? Samo polaznici koji žele dobiti potvrdu naziva: “Viši stručni konzultant za javnu nabavu” trebaju položiti pismeni ispit s minimalno 70% točnih odgovora. Ispit provodi organizator zadnji sat treninga. Testiranje i potvrda  se upisuje u elektronsku “radnu knjižicu” pod neformalno obrazovanje uključena je u cijenu treninga.

Uvjet za pristupanje za polaznika tečaja: da je trener ili nositelj certifikata u javnoj nabavi.

Za mogućnost pohađanja edukacije molimo kontaktirajte referadu ustanove na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetiti na adresi Lorenza Jägera 5.

 

X