Viši stručni konzultant za javnu nabavu - Edunova

  • Program rada bit će dostavljen sudionicima 01.04.2021.

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili potvrdu o završetku, ispite i troškove dokumentacije.

Mogućnost plaćanja na 1 do 3 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 50 sati
zamjenik predsjednika Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave.
članica Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave.
Profesor emeritus na Fakultetu organizacije i informatike
SVEUČILIŠTE J.J.STROSSMAYERA U OSIJEKU, FAKULTET ZA ODGOJNE I OBRAZOVNE ZNANOSTI, Pedagoško-psihološka i didaktičko-metodička naobrazba, 2017. godine SVEUČILIŠTE J.J.STROSSMAYERA U OSIJEKU, POLJOPRIVREDNI FAKULTET, diplomirao 2011. godine Zvanje: magistar inženjer agroekonomike SVEUČILIŠTE J.J.STROSSMAYERA U OSIJEKU, PRAVNI FAKULTET, diplomirao 1996. godine Zvanje: upravni pravnik MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA, SPECIJALIZIRANI PROGRAM ZA TRENERE U SUSTAVU JAVNE NABAVE, 2009. godine Trener u sustavu javne nabave MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA, SPECIJALISTIČKI PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU JAVNE NABAVE, 2009. godine Specijalista javne nabave RADNO ISKUSTVO od 1983. g. IPK-Tvornica šećera i kandita Osijek Panonija, Radna organizacija za domaći i međunarodni transport i špediciju Zanatsko uslužni centar „Gornji grad” Ministarstvo obrane Republike Hrvatske, Osječko-baranjska županija, Osijek Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Osječko-baranjska županija, Osijek Grad Osijek Osječko-baranjska županija PODRUČJE RADA: 1983.g. – 1991. g. U ovom periodu radio sam na različitim poslovima komercijalista, referenta za međugradski i međunarodni transport. Radio sam kao voditelj carinske zone i skladišta na kompletnoj organizacijskoj shemi i poslovanju carinske zone i skladišta.

Želite biti Viši stručni konzultant za javnu nabavu?

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Osobe u javnoj nabavi moraju stalno pratiti vrlo dinamične promjene u sustavu javne nabave uključujući i praksu DKOM-a ali i europsku praksu i procese u tom području kao i primjedbe i odluke SAFU-a koji za posljedicu mogu imati financijske korekcije. Da bi mogli sve to pratiti i primjenjivati nužno je da se osobe u sustavu javne nabave stalno usavršavaju (formalno – kako bi mogli zadržati certifikate ali i neformalno kako bi zadržali kompetencije i uspješno sudjelovali u postupcima) ali i da imaju cjelokupan pogled na javnu nabavu kako bi mogli birati i ponuditi moguća rješenja u zakonskom okviru.

Pozivamo Vas na trening za višeg stručnog konzultanta na temu “Širi pogled na javnu nabavu.” U dinamičnom svijetu javne nabave nužan je širi pogled.

Iskoristite priliku da svoj trud, znanje i usavršavanje nadogradite kroz pohađanje ovog programa i polaganje ispita nakon kojeg (ako ga položite) ostvarujete pravo na upis u radnu knjižicu neformalnog obrazovanja naziva: Viši stručni konzultant za javnu nabavu.

Za upis je potrebno ispuniti PRIJAVNICU te ju donijeti na prvo predavanje.

Kako do potvrde koji se može upisati u radnu knjižicu, ali nije obvezna? Samo polaznici koji žele dobiti potvrdu naziva: “Viši stručni konzultant za javnu nabavu” trebaju položiti pismeni ispit s minimalno 70% točnih odgovora. Ispit provodi organizator zadnji sat treninga. Testiranje i potvrda  se upisuje u elektronsku “radnu knjižicu” pod neformalno obrazovanje uključena je u cijenu treninga.

Uvjet za pristupanje za polaznika tečaja: da je trener ili nositelj certifikata u javnoj nabavi.

Za mogućnost pohađanja edukacije molimo kontaktirajte referadu ustanove na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetiti na adresi Lorenza Jägera 5.