Turistički Vodič | Edunova

Turistički Vodič | Edunova

  • Osnove menadžmenta
  • Metode prodaje i distribucije u turizmu
  • Izradu poslovnog plana i strategije
  • Menadžment u turizmu
  • Izradu i implementaciju marketinških strategija
  • Upravljanje ljudskim potencijalima
  • Poslovanje putničkih agencija
  • Poslovna komunikacija i strani jezici

Upisnina: 550 KN

Školarina: 10000 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 150 sati

listopad, 2021

petak

22

pet1

sub2

ned3

pon4

uto5

sri6

čet7

pet8

sub9

ned10

pon11

uto12

sri13

čet14

pet15

sub16

ned17

pon18

uto19

sri20

čet21

pet22

sub23

ned24

pon25

uto26

sri27

čet28

pet29

sub30

ned31

Nema događanja

Diplomirao Marketing na Ekonomskom fakultetu u Osijeku nakon toga magistrirao na znanstvenom poslijediplomskom studiju Poduzetništvo. Iskustvo je stjecao u nekoliko različitih tvrtki: Hrvatske šume - Uprava šuma Osijek, agencija Panturist plus, telekomunikacijska tvrtka Bel-Tel. Nekoliko godina radi na poziciji voditelja poslovnice Ivore – škole informatike. Danas je zaposlen na radnom mjestu ravnatelja Edunove. Dugogodišnje stečeno iskustvo aktivno prenosi na menadžerskim edukacijama.

Praktična menadžerska znanja u turizmu

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

Prihodi od turizma u Republici Hrvatskoj iznose jednu trećinu BDP-a. Uslužni sektor je najbrže rastući sektor u Hrvatskoj.  Zadar je najbolja europska destinacija 2016.! Zagreb ima najbolji adventski sajam u Europi! Ti možeš svoje mjesto u kojem živiš učiniti sljedećom TOP destinacijom!

STRUKTURA NASTAVE

Kako biste iskoristili navedeni potencijal pored ulaganja u infrastrukturu najbitnije je ulaganje u ljudske resurse, odnosno nositelje turističke usluge. Hrvatska turistička ponuda zahtjeva moderan, kvalitetan i stručan kadar koji će svojim znanjem i sposobnostima oplemeniti hrvatsku turističku ponudu i učiniti je poželjnom na rastućem turističkom tržištu. Zbog toga smo za Vas kreirali obrazovni program putem kojega se možete osposobiti za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije i turizma.

Kroz zanimljiva i dinamična predavanja naših predavača s dugogodišnjim iskustvom iz prakse, vrlo brzo ćete savladati temeljna ekonomska znanja iz područja marketinga, istraživanja tržišta, poslovne komunikacije i menadžmenta. Nastava se odvija dva puta tjedno u poslijepodnevnim satima i prilagođena je polaznicima koji su zaposleni.

CILJEVI PROGRAMA

Kvalitetno upravljanje turističkom uslugom može odgovoriti na izazove modernog turizma koji su prijeko potrebni za ekonomski razvoj Republike Hrvatske.
Stručni ciljevi programa su stjecanje praktičnih vještina, usvajanje najnovijih iskustava upravljanja i teorijskih znanja neophodnih za obavljanje menadžerskog posla po uzoru na najbolje prakse u hotelijerstvu. Osobni ciljevi polaznika programa su postizanje više razine individualne konkurentnosti i ovladavanje novim menadžerskim kompetencijama.

Ukoliko ste komunikativni, kreativni i volite raditi s ljudima te svoju budućnost vidite u turizmu, predlažemo Vam da izaberete turistički menadžment i iskoristite Vaš upravljački potencijal.

REZULTATI

Nakon nastave polaznici će upoznati sve segmente upravljanja turističkom uslugom. Tijekom nastave izradit će marketinški i poslovni plan te se upoznati sa svim fazama istraživanja turističkog tržišta. Kroz  pregovaranje i prodajne treninge osnažit će svoje komunikacijske sposobnosti i upoznati prodajne alate neophodne za rad. Polaznici će biti osposobljeni obavljati menadžerske i administrativne poslove pružateljima turističke usluge i turističkim agencijama.
Ako želite napredovati u karijeri iskoristite potencijal i izaberite novo kreativno zvanje Menadžer turizma.

Nakon uspješno završene edukacije polaznici stječu zvanje “Menadžer turizma” verificirano od MINISTARSTVA ZNANOSTI I OBRAZOVANJA s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

X