Samostalni Knjigovođa

 • Informatika za knjigovođe
 • Osnove računovodstva
 • Robno materijalno i financijsko knjigovodstvo
 • Obračun PDV-a
 • Obračun plaća
 • Statistička izvješća
 • Izrada računa dobiti i gubitka
 • Godišnje financijsko izvješće
 • Analiza bilance stanja
 • Završni račun

Upisnina: 550 KN

Školarina: 5900 KN

Promotivni popust: 950 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

 • Trajanje Tečaja
 • 180 sati

listopad, 2018

srijeda

17

pon1

uto2

sri3

čet4

pet5

sub6

ned7

pon8

uto9

sri10

čet11

pet12

sub13

ned14

pon15

uto16

sri17

čet18

pet19

sub20

ned21

pon22

uto23

sri24

čet25

pet26

sub27

ned28

pon29

uto30

sri31

Nema događanja

Diplomirala je na EFO 1986. g. na smjeru Ekonomika poduzeća. Godine 1995. završila je postdiplomski magistarski znanstveni studij smjera Poslovna politika. Najveći dio radnog vijeka provela je u malim, srednjim i velikim, uslužnim, proizvodnim i trgovačkim društvima u domaćem i ino vlasništvu. Poslove organizacije i rukovođenja sektorima financija, računovodstva i komercijale obavlja više od 25 godina. Nakon dvije godine rada u državnoj službi na radnom mjestu Višeg stručnog savjetnika za financijske i računovodstvene poslove, vratila se u rodni Osijek. Danas radi kao Voditelj financija i računovodstva četiriju tvrtki domaćih vlasnika. Od listopada 2015. godine radi kao predavač Edunove na Katedri za knjigovodstvo i računovodstvo.

Samostalno vodite knjigovodstvo

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Znate li da je među nezaposlenima najmanji broj samostalnih knjigovođa? Zanimanje samostalni knjigovođa jedno je od rijetkih zanimanja za kojima potražnja konstantno raste usprkos trenutnom ekonomskom stanju. 

Zanimanje knjigovođe je među 5 najtraženijih zanimanja na tržištu rada!

Neovisno o tome jeste li vlasnik poslovnog subjekta ili planirate pokrenuti vlastiti posao, znanja stečena nakon završetka školovanja dat će Vam kvalitetne osnove kako biste mogli samostalno voditi poslovne knjige.

STRUKTURA PROGRAMA

Edunova je nastavno na tradiciju vođenja knjigovodstva kreirala cjeloviti program samostalnog knjigovođe koji osigurava neophodna znanja iz knjigovodstva i računovodstva te obuhvaća sve segmente vođenja poslovnog subjekta. Nastavu izvode renomirani stručnjaci  knjigovodstva, računovodstva i financija u Osijeku.
Nastava se odvija u malim grupama, 2-3 puta tjedno u ugodnoj radnoj atmosferi i uz predavače koji imaju dugogodišnje radno iskustvo u prenošenju znanja iz knjigovodstva i računovodstva.
Tijekom nastave kroz praktičnu vježbu provodite sve knjigovodstvene zadatke slijedom poslovne godine.

CILJEVI PROGRAMA

Program obrazovanja namijenjen je polaznicima koji započinju karijeru u knjigovodstvu kao i onim polaznicima koji već rade knjigovodstvene poslove, a žele proširiti svoja znanja i usavršiti se u vođenju knjigovodstva. Praktični dio nastave odvija se u knjigovodstvenom programu Synesis koji je zbog svoje jednostavne primjene jedan od najzastupljenijih knjigovodstvenih programa u poduzećima, obrtima i knjigovodstvenim servisima. Cilj našeg programa usavršavanja za Samostalnog knjigovođu je osposobiti polaznike za vođenje dvojnog knjigovodstva, računovodstvenih i financijskih poslova za poduzetnike i obrtnike.
Na kraju nastave polaznici tečaja pristupaju završnoj provjeri znanja koja obuhvaća cijelu financijsku godinu i sve nastavne cjeline.

REZULTATI

Ovim obrazovnim programom stječete nove knjigovodstvene kompetencije i povećavate zapošljivost na tržištu rada. Obrazovanje Vam osigurava znanje za vođenje poduzeća ili obrta i praćenje zakonskih promjena. Ako želite napredovati u karijeri i postati konkurentni ovo zanimanje je namijenjeno upravo Vama jer nudi cjelovita znanja, afirmaciju i napredovanje u karijeri.
Nakon uspješno završene edukacije polaznici stječu zvanje verificirano od MINISTARSTVA ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I SPORTA s pravom upisa u e-radnu knjižicu i bazu znanja za samostalno vođenje knjigovodstva. Iskoristite mogućnost besplatnih konzultacija u obrazovnom centru Osijek kako biste saznali na koji način pomažemo polaznicima u vođenju knjigovodstva.

Upisi su u tijeku za početak nastave 22. listopada 2018. godine!

Promotivni popust vrijedi od 17.9. do 28.9.2018., odnosi se na fizičke osobe i ne može se obračunati retroaktivno.

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

listopad

01lis17:0019:00FeaturedKAKO USPJEŠNO NAPISATI I PRIJAVITI EU PROJEKT?Besplatni seminar

05lis17:0019:00FeaturedOSNOVE WEB DIZAJNA I WORDPRESS

12lis18:0020:00JAVA VS. PHP: FIGHT!

16lis17:0019:00FeaturedKNJIGOVODSTVO ZA POČETNIKE

X