Menadžer financija | Edunova

Menadžer financija | Edunova

  • Osnove menadžmenta
  • Osnove računovodstva
  • Financijski menadžment
  • Financijsko planiranje
  • Financijska organizacija
  • Analiza i kontrola

Upisnina: 550,00 KN

Školarina: 7400,00 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 150 sati

listopad, 2021

petak

22

pet1

sub2

ned3

pon4

uto5

sri6

čet7

pet8

sub9

ned10

pon11

uto12

sri13

čet14

pet15

sub16

ned17

pon18

uto19

sri20

čet21

pet22

sub23

ned24

pon25

uto26

sri27

čet28

pet29

sub30

ned31

Nema događanja

Diplomirala je na EFO 1986. g. na smjeru Ekonomika poduzeća. Godine 1995. završila je postdiplomski magistarski znanstveni studij smjera Poslovna politika. Najveći dio radnog vijeka provela je u malim, srednjim i velikim, uslužnim, proizvodnim i trgovačkim društvima u domaćem i ino vlasništvu. Poslove organizacije i rukovođenja sektorima financija, računovodstva i komercijale obavlja više od 25 godina. Nakon dvije godine rada u državnoj službi na radnom mjestu Višeg stručnog savjetnika za financijske i računovodstvene poslove, vratila se u rodni Osijek. Danas radi kao Voditelj financija i računovodstva četiriju tvrtki domaćih vlasnika. Od listopada 2015. godine radi kao predavač Edunove na Katedri za knjigovodstvo i računovodstvo.

Naučite donositi financijske odluke

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

Niti jedna tvrtka ne može opstati bez kvalitetnog upravljanja financijskim računovodstvom. Investiranje sredstava u imovinu određuje veličinu poduzeća, njegove profite od poslovanja, njegov poslovni rizik i njegovu likvidnost.

STRUKTURA NASTAVE

Za Vas smo kreirali obrazovni program putem kojega se možete osposobiti za rukovodeće poslove u sektoru računovodstva i financija. Pretpostavka kvalitetnog računovodstva poduzetnika jest poznavanje osnova knjigovođa i financijskog računovodstva. Kao financijski menadžer naučit ćete menadžerski promišljati i donositi odluke iz područja računovodstva i financija, analizirati financijska izvješća te znati izraditi poslovni plan. Kako pravilno odabrati izvor financiranja u poduzeću, kako upravljati portfeljem imovine, kako kvalitetno investirati sredstva u imovinu – naučite kako to rade najbolji! Iskustva iz prakse će Vam prenijeti stručnjak Rajko Belanović!

CILJEVI PROGRAMA

Edukacija za Menadžera Financija korisna je za uspješno praćenje poslovanja poduzeća i donošenje kvalitetnih poslovnih odluka.

Ako ste već zaposleni menadžer, direktor ili poduzetnik, ili se pak tek spremate stupiti u svijet prodaje, Edunova Vam uz valjanu edukaciju pruža mogućnost da svoje kompetencije iskoristite i razvijete u potpunosti.

REZULTATI

Kroz praktične tehnike menadžmenta koje kontroliraju financijsko stanje poduzeća naučit ćete kako pravilno odabrati izvor financiranja u poduzeću, kako upravljati portfeljem imovine te kako kvalitetno investirati sredstva u imovinu.

Nakon uspješno završene edukacije polaznici stječu zvanje Menadžer prodaje, verificirano od MINISTARSTVA ZNANOSTI I OBRAZOVANJA s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

Centar za postavke privatnosti

X