Menadžer financija | Edunova

  • Osnove menadžmenta
  • Osnove računovodstva
  • Financijski menadžment
  • Financijsko planiranje
  • Financijska organizacija
  • Analiza i kontrola

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili potvrdu o završetku, ispite i troškove dokumentacije.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 150 sati
Diplomirala je na EFO 1986. g. na smjeru Ekonomika poduzeća. Godine 1995. završila je postdiplomski magistarski znanstveni studij smjera Poslovna politika. Najveći dio radnog vijeka provela je u malim, srednjim i velikim, uslužnim, proizvodnim i trgovačkim društvima u domaćem i ino vlasništvu. Poslove organizacije i rukovođenja sektorima financija, računovodstva i komercijale obavlja više od 25 godina. Nakon dvije godine rada u državnoj službi na radnom mjestu Višeg stručnog savjetnika za financijske i računovodstvene poslove, vratila se u rodni Osijek. Danas radi kao Voditelj financija i računovodstva četiriju tvrtki domaćih vlasnika. Od listopada 2015. godine radi kao predavač Edunove na Katedri za knjigovodstvo i računovodstvo.

Naučite donositi financijske odluke

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

Niti jedna tvrtka ne može opstati bez kvalitetnog upravljanja financijskim računovodstvom. Investiranje sredstava u imovinu određuje veličinu poduzeća, njegove profite od poslovanja, njegov poslovni rizik i njegovu likvidnost.

STRUKTURA NASTAVE

Za Vas smo kreirali obrazovni program putem kojega se možete osposobiti za rukovodeće poslove u sektoru računovodstva i financija. Pretpostavka kvalitetnog računovodstva poduzetnika jest poznavanje osnova knjigovođa i financijskog računovodstva. Kao financijski menadžer naučit ćete menadžerski promišljati i donositi odluke iz područja računovodstva i financija, analizirati financijska izvješća te znati izraditi poslovni plan. Kako pravilno odabrati izvor financiranja u poduzeću, kako upravljati portfeljem imovine, kako kvalitetno investirati sredstva u imovinu – naučite kako to rade najbolji! Iskustva iz prakse će Vam prenijeti stručnjak Rajko Belanović!

CILJEVI PROGRAMA

Edukacija za Menadžera Financija korisna je za uspješno praćenje poslovanja poduzeća i donošenje kvalitetnih poslovnih odluka.

Ako ste već zaposleni menadžer, direktor ili poduzetnik, ili se pak tek spremate stupiti u svijet prodaje, Edunova Vam uz valjanu edukaciju pruža mogućnost da svoje kompetencije iskoristite i razvijete u potpunosti.

REZULTATI

Kroz praktične tehnike menadžmenta koje kontroliraju financijsko stanje poduzeća naučit ćete kako pravilno odabrati izvor financiranja u poduzeću, kako upravljati portfeljem imovine te kako kvalitetno investirati sredstva u imovinu.

Nakon uspješno završene edukacije polaznici stječu zvanje Menadžer prodaje, verificirano od MINISTARSTVA ZNANOSTI I OBRAZOVANJA s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Za mogućnost pohađanja edukacije molimo kontaktirajte referadu ustanove na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetiti na adresi Lorenza Jägera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!