Menadžer financija | Edunova

Menadžer financija | Edunova

  • Osnove menadžmenta
  • Osnove računovodstva
  • Financijski menadžment
  • Financijsko planiranje
  • Financijska organizacija
  • Analiza i kontrola

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 150 sati

ožujak, 2023

petak

24

sri1

čet2

pet3

sub4

ned5

pon6

uto7

sri8

čet9

pet10

sub11

ned12

pon13

uto14

sri15

čet16

pet17

sub18

ned19

pon20

uto21

sri22

čet23

pet24

sub25

ned26

pon27

uto28

sri29

čet30

pet31

Nema događanja

Diplomirala je na EFO 1986. g. na smjeru Ekonomika poduzeća. Godine 1995. završila je postdiplomski magistarski znanstveni studij smjera Poslovna politika. Najveći dio radnog vijeka provela je u malim, srednjim i velikim, uslužnim, proizvodnim i trgovačkim društvima u domaćem i ino vlasništvu. Poslove organizacije i rukovođenja sektorima financija, računovodstva i komercijale obavlja više od 25 godina. Nakon dvije godine rada u državnoj službi na radnom mjestu Višeg stručnog savjetnika za financijske i računovodstvene poslove, vratila se u rodni Osijek. Danas radi kao Voditelj financija i računovodstva četiriju tvrtki domaćih vlasnika. Od listopada 2015. godine radi kao predavač Edunove na Katedri za knjigovodstvo i računovodstvo.

Naučite donositi financijske odluke

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

Niti jedna tvrtka ne može opstati bez kvalitetnog upravljanja financijskim računovodstvom. Investiranje sredstava u imovinu određuje veličinu poduzeća, njegove profite od poslovanja, njegov poslovni rizik i njegovu likvidnost.

STRUKTURA NASTAVE

Za Vas smo kreirali obrazovni program putem kojega se možete osposobiti za rukovodeće poslove u sektoru računovodstva i financija. Pretpostavka kvalitetnog računovodstva poduzetnika jest poznavanje osnova knjigovođa i financijskog računovodstva. Kao financijski menadžer naučit ćete menadžerski promišljati i donositi odluke iz područja računovodstva i financija, analizirati financijska izvješća te znati izraditi poslovni plan. Kako pravilno odabrati izvor financiranja u poduzeću, kako upravljati portfeljem imovine, kako kvalitetno investirati sredstva u imovinu – naučite kako to rade najbolji! Iskustva iz prakse će Vam prenijeti stručnjak Rajko Belanović!

CILJEVI PROGRAMA

Edukacija za Menadžera Financija korisna je za uspješno praćenje poslovanja poduzeća i donošenje kvalitetnih poslovnih odluka.

Ako ste već zaposleni menadžer, direktor ili poduzetnik, ili se pak tek spremate stupiti u svijet prodaje, Edunova Vam uz valjanu edukaciju pruža mogućnost da svoje kompetencije iskoristite i razvijete u potpunosti.

REZULTATI

Kroz praktične tehnike menadžmenta koje kontroliraju financijsko stanje poduzeća naučit ćete kako pravilno odabrati izvor financiranja u poduzeću, kako upravljati portfeljem imovine te kako kvalitetno investirati sredstva u imovinu.

Nakon uspješno završene edukacije polaznici stječu zvanje Menadžer prodaje, verificirano od MINISTARSTVA ZNANOSTI I OBRAZOVANJA s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Za mogućnost pohađanja edukacije molimo kontaktirajte referadu ustanove na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetiti na adresi Lorenza Jägera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

Centar za postavke privatnosti

X