Turistički menadžment obrazovanje | Edunova

Turistički menadžment obrazovanje | Edunova

  • Osnove menadžmenta
  • Metode prodaje i distribucije u turizmu
  • Izradu poslovnog plana i strategije
  • Menadžment u turizmu
  • Izradu i implementaciju marketinških strategija
  • Upravljanje ljudskim potencijalima
  • Poslovanje putničkih agencija
  • Poslovna komunikacija i strani jezici

Upisnina: 550 KN

Školarina: 10000 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 12 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 150 sati

srpanj, 2021

ponedjeljak

26

čet1

pet2

sub3

ned4

pon5

uto6

sri7

čet8

pet9

sub10

ned11

pon12

uto13

sri14

čet15

pet16

sub17

ned18

pon19

uto20

sri21

čet22

pet23

sub24

ned25

pon26

uto27

sri28

čet29

pet30

sub31

Nema događanja

Diplomirao Marketing na Ekonomskom fakultetu u Osijeku nakon toga magistrirao na znanstvenom poslijediplomskom studiju Poduzetništvo. Iskustvo je stjecao u nekoliko različitih tvrtki: Hrvatske šume - Uprava šuma Osijek, agencija Panturist plus, telekomunikacijska tvrtka Bel-Tel. Nekoliko godina radi na poziciji voditelja poslovnice Ivore – škole informatike. Danas je zaposlen na radnom mjestu ravnatelja Edunove. Dugogodišnje stečeno iskustvo aktivno prenosi na menadžerskim edukacijama.

Praktična menadžerska znanja u turizmu

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

Prihodi od turizma u Republici Hrvatskoj iznose jednu trećinu BDP-a. Uslužni sektor je najbrže rastući sektor u Hrvatskoj.  Zadar je najbolja europska destinacija 2016.! Zagreb ima najbolji adventski sajam u Europi! Ti možeš svoje mjesto u kojem živiš učiniti sljedećom TOP destinacijom!

STRUKTURA NASTAVE

Kako biste iskoristili navedeni potencijal pored ulaganja u infrastrukturu najbitnije je ulaganje u ljudske resurse, odnosno nositelje turističke usluge. Hrvatska turistička ponuda zahtjeva moderan, kvalitetan i stručan kadar koji će svojim znanjem i sposobnostima oplemeniti hrvatsku turističku ponudu i učiniti je poželjnom na rastućem turističkom tržištu. Zbog toga smo za Vas kreirali obrazovni program putem kojega se možete osposobiti za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije i turizma.

Kroz zanimljiva i dinamična predavanja naših predavača s dugogodišnjim iskustvom iz prakse, vrlo brzo ćete savladati temeljna ekonomska znanja iz područja marketinga, istraživanja tržišta, poslovne komunikacije i menadžmenta. Nastava se odvija dva puta tjedno u poslijepodnevnim satima i prilagođena je polaznicima koji su zaposleni.

CILJEVI PROGRAMA

Kvalitetno upravljanje turističkom uslugom može odgovoriti na izazove modernog turizma koji su prijeko potrebni za ekonomski razvoj Republike Hrvatske.
Stručni ciljevi programa su stjecanje praktičnih vještina, usvajanje najnovijih iskustava upravljanja i teorijskih znanja neophodnih za obavljanje menadžerskog posla po uzoru na najbolje prakse u hotelijerstvu. Osobni ciljevi polaznika programa su postizanje više razine individualne konkurentnosti i ovladavanje novim menadžerskim kompetencijama.

Ukoliko ste komunikativni, kreativni i volite raditi s ljudima te svoju budućnost vidite u turizmu, predlažemo Vam da izaberete turistički menadžment i iskoristite Vaš upravljački potencijal.

REZULTATI

Nakon nastave polaznici će upoznati sve segmente upravljanja turističkom uslugom. Tijekom nastave izradit će marketinški i poslovni plan te se upoznati sa svim fazama istraživanja turističkog tržišta. Kroz  pregovaranje i prodajne treninge osnažit će svoje komunikacijske sposobnosti i upoznati prodajne alate neophodne za rad. Polaznici će biti osposobljeni obavljati menadžerske i administrativne poslove pružateljima turističke usluge i turističkim agencijama.
Ako želite napredovati u karijeri iskoristite potencijal i izaberite novo kreativno zvanje Menadžer turizma.

Nakon uspješno završene edukacije polaznici stječu zvanje “Menadžer turizma” verificirano od MINISTARSTVA ZNANOSTI I OBRAZOVANJA s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

X