Menadžer Prodaje | Edunova

 • Osnove managementa
 • Psihologija prodaje
 • Poslovno komuniciranje
 • Poslovno pregovaranje
 • Upravljanje prodajom
 • Javni nastup
 • Prodajni trening
 • Komunikacijske vještine
 • Prezentacijske vještine
 • Osnove marketinga

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili potvrdu o završetku, ispite i troškove dokumentacije.

Mogućnost plaćanja na 2 do 10 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

 • Trajanje Tečaja
 • 150 sati
Diplomirao Marketing na Ekonomskom fakultetu u Osijeku nakon toga magistrirao na znanstvenom poslijediplomskom studiju Poduzetništvo. Iskustvo je stjecao u nekoliko različitih tvrtki: Hrvatske šume - Uprava šuma Osijek, agencija Panturist plus, telekomunikacijska tvrtka Bel-Tel. Nekoliko godina radi na poziciji voditelja poslovnice Ivore – škole informatike. Danas je zaposlen na radnom mjestu ravnatelja Edunove. Dugogodišnje stečeno iskustvo aktivno prenosi na menadžerskim edukacijama.
GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

Da biste bili uspješan Menadžer prodaje nije Vam potreban fakultet, već iskustvo, upornost i taktika! Najjače oružje koje menadžeri prodaje imaju u svom poslu jesu oni sami! S nama budite korak ispred i uz znanje malih trikova velikih menadžera prodaje spremno konkurirajte na globalnom tržištu.

STRUKTURA NASTAVE

Polaznici su raspoređeni u male grupe unutar modernog radnog okruženja. Efikasnim i kvalitetnim prodajnim vještinama podučavat će ih predavači s dugogodišnjim rezultatima i iskustvom rada u prodaji. Upravljanje prodajom je jedinstveno iz višestrukih razloga. Prodaja je po svojoj prirodi orijentirana prema rezultatima, tako da uspjeh prikazuju brojke. Samim time nužna je moderna i redovna edukacija prodajnih menadžera. Oni su ti koji posjeduju vještine upravljanja timom, organiziranja, evaluacije i unapređenja prodajnog procesa.

Nastava Menadžera prodaje zasniva se na praktičnim primjerima korištenjem metode slučaja. Nakon usvajanja metoda suvremene prodaje polaznici će imati priliku primijeniti naučeno na inovativan način. Putem individualnog i timskog učenja naučite raspolagati svojim kompetencijama, strateški komunicirati i uspješno motivirati svoj prodajni tim.

CILJ PROGRAMA

Organizacija prodajnog procesa složena je djelatnost čija je svrha konkretan čin prijenosa vlasništva robe od proizvođača, preko trgovine ili izravno u posjed potrošača odnosno kupca. Cilj usavršavanja menadžera prodaje je osposobiti ga znanjima i vještinama nužnim za uspješno pronalaženje novih potrošača, ispunjavanje narudžbi postojećih potrošača i davanje podrške prodajnom osoblju u obliku informacija i različitih načina unapređivanja prodaje. Namjera je menadžera prodaje usavršiti za samostalno vođenje i upravljanje prodajnim procesom.

Ako ste već zaposleni menadžer, direktor ili poduzetnik, ili se pak tek spremate stupiti u svijet prodaje, Edunova Vam uz valjanu edukaciju pruža mogućnost da svoje kompetencije iskoristite i razvijete u potpunosti.

REZULTATI

U vrijeme naglog porasta konkurencije na tržištu rada vješti menadžeri prodaje koji su spremni usavršavati svoje sposobnosti imaju zavidnu prednost i veće mogućnosti zapošljavanja i profesionalnog napredovanja.
Polaznici obrazovanja nakon edukacije zamijetili su poboljšanje u upravljanju prodajom, odlučivanju, organizacijskim sposobnostima i rezultatima.

Zapamtite, Vaša komunikacija je Vaš BREND, a uspjeh POVJERENJE KUPACA!

Nakon uspješno završene edukacije polaznici stječu zvanje Menadžer prodaje, verificirano od Ministarstva znanosti i obrazovanja s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Za mogućnost pohađanja edukacije molimo kontaktirajte referadu ustanove na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetiti na adresi Lorenza Jägera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!