Menadžer Prodaje | Edunova

Menadžer Prodaje | Edunova

 • Osnove managementa
 • Psihologija prodaje
 • Poslovno komuniciranje
 • Poslovno pregovaranje
 • Upravljanje prodajom
 • Javni nastup
 • Prodajni trening
 • Komunikacijske vještine
 • Prezentacijske vještine
 • Osnove marketinga

Upisnina: 550 KN

Školarina: 10000 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 10 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

 • Trajanje Tečaja
 • 150 sati

listopad, 2021

petak

22

pet1

sub2

ned3

pon4

uto5

sri6

čet7

pet8

sub9

ned10

pon11

uto12

sri13

čet14

pet15

sub16

ned17

pon18

uto19

sri20

čet21

pet22

sub23

ned24

pon25

uto26

sri27

čet28

pet29

sub30

ned31

Nema događanja

Diplomirao Marketing na Ekonomskom fakultetu u Osijeku nakon toga magistrirao na znanstvenom poslijediplomskom studiju Poduzetništvo. Iskustvo je stjecao u nekoliko različitih tvrtki: Hrvatske šume - Uprava šuma Osijek, agencija Panturist plus, telekomunikacijska tvrtka Bel-Tel. Nekoliko godina radi na poziciji voditelja poslovnice Ivore – škole informatike. Danas je zaposlen na radnom mjestu ravnatelja Edunove. Dugogodišnje stečeno iskustvo aktivno prenosi na menadžerskim edukacijama.
GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

Da biste bili uspješan Menadžer prodaje nije Vam potreban fakultet, već iskustvo, upornost i taktika! Najjače oružje koje menadžeri prodaje imaju u svom poslu jesu oni sami! S nama budite korak ispred i uz znanje malih trikova velikih menadžera prodaje spremno konkurirajte na globalnom tržištu.

STRUKTURA NASTAVE

Polaznici su raspoređeni u male grupe unutar modernog radnog okruženja. Efikasnim i kvalitetnim prodajnim vještinama podučavat će ih predavači s dugogodišnjim rezultatima i iskustvom rada u prodaji. Upravljanje prodajom je jedinstveno iz višestrukih razloga. Prodaja je po svojoj prirodi orijentirana prema rezultatima, tako da uspjeh prikazuju brojke. Samim time nužna je moderna i redovna edukacija prodajnih menadžera. Oni su ti koji posjeduju vještine upravljanja timom, organiziranja, evaluacije i unapređenja prodajnog procesa.

Nastava Menadžera prodaje zasniva se na praktičnim primjerima korištenjem metode slučaja. Nakon usvajanja metoda suvremene prodaje polaznici će imati priliku primijeniti naučeno na inovativan način. Putem individualnog i timskog učenja naučite raspolagati svojim kompetencijama, strateški komunicirati i uspješno motivirati svoj prodajni tim.

CILJ PROGRAMA

Organizacija prodajnog procesa složena je djelatnost čija je svrha konkretan čin prijenosa vlasništva robe od proizvođača, preko trgovine ili izravno u posjed potrošača odnosno kupca. Cilj usavršavanja menadžera prodaje je osposobiti ga znanjima i vještinama nužnim za uspješno pronalaženje novih potrošača, ispunjavanje narudžbi postojećih potrošača i davanje podrške prodajnom osoblju u obliku informacija i različitih načina unapređivanja prodaje. Namjera je menadžera prodaje usavršiti za samostalno vođenje i upravljanje prodajnim procesom.

Ako ste već zaposleni menadžer, direktor ili poduzetnik, ili se pak tek spremate stupiti u svijet prodaje, Edunova Vam uz valjanu edukaciju pruža mogućnost da svoje kompetencije iskoristite i razvijete u potpunosti.

REZULTATI

U vrijeme naglog porasta konkurencije na tržištu rada vješti menadžeri prodaje koji su spremni usavršavati svoje sposobnosti imaju zavidnu prednost i veće mogućnosti zapošljavanja i profesionalnog napredovanja.
Polaznici obrazovanja nakon edukacije zamijetili su poboljšanje u upravljanju prodajom, odlučivanju, organizacijskim sposobnostima i rezultatima.

Zapamtite, Vaša komunikacija je Vaš BREND, a uspjeh POVJERENJE KUPACA!

Nakon uspješno završene edukacije polaznici stječu zvanje Menadžer prodaje, verificirano od Ministarstva znanosti i obrazovanja s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

X