Menadžer prodaje

 • Osnove managementa
 • Psihologija prodaje
 • Poslovno komuniciranje
 • Poslovno pregovaranje
 • Upravljanje prodajom
 • Javni nastup
 • Prodajni trening
 • Komunikacijske vještine
 • Prezentacijske vještine
 • Osnove marketinga

Upisnina: 550 KN

Školarina: 10000 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 10 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

 • Trajanje Tečaja
 • 150 sati

travanj, 2019

nedjelja

21

pon1

uto2

sri3

čet4

pet5

sub6

ned7

pon8

uto9

sri10

čet11

pet12

sub13

ned14

pon15

uto16

sri17

čet18

pet19

sub20

ned21

pon22

uto23

sri24

čet25

pet26

sub27

ned28

pon29

uto30

Nema događanja

Diplomirao Marketing na Ekonomskom fakultetu u Osijeku nakon toga magistrirao na znanstvenom poslijediplomskom studiju Poduzetništvo. Iskustvo je stjecao u nekoliko različitih tvrtki: Hrvatske šume - Uprava šuma Osijek, agencija Panturist plus, telekomunikacijska tvrtka Bel-Tel. Nekoliko godina radi na poziciji voditelja poslovnice Ivore – škole informatike. Danas je zaposlen na radnom mjestu ravnatelja Edunove. Dugogodišnje stečeno iskustvo aktivno prenosi na menadžerskim edukacijama.
GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Da biste bili uspješan Menadžer prodaje nije Vam potreban fakultet, već iskustvo, upornost i taktika! Najjače oružje koje menadžeri prodaje imaju u svom poslu jesu oni sami! S nama budite korak ispred i uz znanje malih trikova velikih menadžera prodaje spremno konkurirajte na globalnom tržištu.

STRUKTURA NASTAVE

Polaznici su raspoređeni u male grupe unutar modernog radnog okruženja. Efikasnim i kvalitetnim prodajnim vještinama podučavat će ih predavači s dugogodišnjim rezultatima i iskustvom rada u prodaji. Upravljanje prodajom je jedinstveno iz višestrukih razloga. Prodaja je po svojoj prirodi orijentirana prema rezultatima, tako da uspjeh prikazuju brojke. Samim time nužna je moderna i redovna edukacija prodajnih menadžera. Oni su ti koji posjeduju vještine upravljanja timom, organiziranja, evaluacije i unapređenja prodajnog procesa.

Nastava Menadžera prodaje zasniva se na praktičnim primjerima korištenjem metode slučaja. Nakon usvajanja metoda suvremene prodaje polaznici će imati priliku primijeniti naučeno na inovativan način. Putem individualnog i timskog učenja naučite raspolagati svojim kompetencijama, strateški komunicirati i uspješno motivirati svoj prodajni tim.

CILJ PROGRAMA

Organizacija prodajnog procesa složena je djelatnost čija je svrha konkretan čin prijenosa vlasništva robe od proizvođača, preko trgovine ili izravno u posjed potrošača odnosno kupca. Cilj usavršavanja menadžera prodaje je osposobiti ga znanjima i vještinama nužnim za uspješno pronalaženje novih potrošača, ispunjavanje narudžbi postojećih potrošača i davanje podrške prodajnom osoblju u obliku informacija i različitih načina unapređivanja prodaje. Namjera je menadžera prodaje usavršiti za samostalno vođenje i upravljanje prodajnim procesom.

Ako ste već zaposleni menadžer, direktor ili poduzetnik, ili se pak tek spremate stupiti u svijet prodaje, Edunova Vam uz valjanu edukaciju pruža mogućnost da svoje kompetencije iskoristite i razvijete u potpunosti.

REZULTATI

U vrijeme naglog porasta konkurencije na tržištu rada vješti menadžeri prodaje koji su spremni usavršavati svoje sposobnosti imaju zavidnu prednost i veće mogućnosti zapošljavanja i profesionalnog napredovanja.
Polaznici obrazovanja nakon edukacije zamijetili su poboljšanje u upravljanju prodajom, odlučivanju, organizacijskim sposobnostima i rezultatima.

Zapamtite, Vaša komunikacija je Vaš BREND, a uspjeh POVJERENJE KUPACA!

Nakon uspješno završene edukacije polaznici stječu zvanje Menadžer prodaje, verificirano od Ministarstva znanosti i obrazovanja s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

X