Natječaj za EU fondove | Edunova

EU FONDOVI NATJECAJ

4. 3. 2017. u 10 sati.
U prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5.

Objavljeno: 27. veljače, 2017.

Prijave za  4. ožujak su zatvorene. Zbog velikog interesa otvorili smo drugi termin prijava za seminar 11.3.2017. od 10 do 12 sati.


Ovaj puta pripremili smo seminar na kojem ćete na učinkovit način saznati kako razraditi projektnu ideju.

Upoznati smo da Europski fondovi nude mogućnosti financiranja raznih projektnih ideja. U financijskom razdoblju 2014.-2020. Republici Hrvatskoj je iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova na raspolaganju ukupno 10,676 milijardi eura. Od tog iznosa 8,397 milijardi eura predviđeno je za ciljeve kohezijske politike, 2,026 milijarde eura za poljoprivredu i ruralni razvoj te 253 milijuna eura za razvoj ribarstva.

KOME JE NAMIJENJEN SEMINAR

Ovaj seminar namijenjen je osobama koje žele aktivno sudjelovati u povlačenju sredstava a nemaju dovoljno znanja da bi napravili projektnu prijavu i proveli EU projekt. Na seminaru se možete upoznati sa osnovnim pretpostavkama za kvalitetnu pripremu projekta. Istovremeno imate priliku upoznati primjere dobre prakse u uspješno provedenim projektima.

PLAN SEMINARA

  • kako razraditi projektnu ideju
  • kakve projekte pripremati
  • gdje potražiti otvorene i najavljene natječaje za 2017.godinu
  • što je potrebno za prijavu na natječaj
  • pregled natječajne dokumentacije
  • najuspješniji primjeri dobre prakse

Seminar će voditi stručnjak za izradbu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova Žufić Toni, dipl. iur. (projekt menadžer u Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje).

Predavač seminara bio je polaznik Edunove, a danas se uspješno bavi provođenjem EU projekata iz područja strateškog planiranja i razvoja ljudskih potencijala. Stoga će na najbolji način predstaviti mogućnosti pripreme i provedbe EU projekata vezanih uz područja obrazovanja, zapošljavanja, stručnog osposobljavanja i socijalnog uključivanja.

Seminar u trajanju od 2 sata održati će se 4. ožujka 2017. god. u 10 sati u prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!