Kako do EU fondova

Kako do EU fondova

Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

Utorak, 12.10.2021. 18h
učionica / online

Objavljeno: 05. listopada, 2021.

BESPLATNI SEMINAR – KAKO DO EU FONDOVA?

Ovog puta smo pripremili seminar na kojem ćete na učinkovit način saznati kako do EU fondova i kako financirati vlastitu ideju.

24,2 milijardi eura je iznos iz bespovratnih sredstava koji Hrvatska ima na raspolaganju iz europskih strukturnih i investicijskih fondova za razdoblje od 2021. do 2027. godine. Idemo ih iskoristiti! Jedan od problema neiskorištenosti raspoloživih sredstava je nedostatak stručnjaka za pripremu i provedbu EU projekata.

KOME JE NAMIJENJEN SEMINAR

Ovaj seminar namijenjen je osobama koje žele aktivno sudjelovati u povlačenju sredstava a nemaju dovoljno znanja da bi napravili projektnu prijavu i proveli EU projekt. Na seminaru se možete upoznati sa osnovnim pretpostavkama za kvalitetnu pripremu projekta i obrazovnim programom izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Istovremeno imate priliku upoznati primjere dobre prakse u uspješno provedenim projektima.

PLAN SEMINARA

mogućnosti zapošljavanja kroz EU fondove,
• mogućnosti prijave na natječaje izravno iz institucija Europske unije ,
• referentni izvori informacija za prijavu
i priprema projektne dokumentacije.
• najuspješniji primjeri dobre prakse
.
• vodič kroz prijavu projekata za financiranje malih i srednjih poduzeća iz fondova EU

Stoga će na najbolji mogući način Žufić Toni, stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi EU projekata predstaviti mogućnosti kako ideju pretvoriti u projekt financiran sredstvima EU.

KAKO SE PRIJAVITI

Seminar će se održati 12. listopada 2021. god. od 18:00 do 19:30 sati u učionici br. 1 Edunove Osijek, Jagerova 5.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!

X