Kako se zaposliti kroz EU fondove? - Edunova

eu fondovi edukacija
Objavljeno: 04. studenoga, 2021.

Održana tribina “Zaposli se uspješno kroz EU fondove” na EFOS-u gdje se tražilo mjesto više.

U organizaciji Financijskog impulsa i EDUNOVE u petak 03. studenog 2021. u do zadnjeg mjesta popunjenoj dvorani 12 Ekonomskog fakulteta u Osijeku održana je tribina pod nazivom “Zaposli se uspješno kroz EU fondove.”

Na tribini se uvodno obratio ravnatelj Edunove, mr.sc. Eduard Kuzma dipl. oec. “Hrvatska je iz EU fondova ugovorila 13,19 milijardi eura vrijednih projekata, i do sada povukla 50 milijardi kn više nego smo uplatili, pozivam sve nazočne kao buduće dionike da se kroz projektni menadžment uključe u iskorištenje europskih strukturnih i investicijskih fondova“ rekao je ravnatelj.

Nakon uvodnog dijela, ispred udruge Financijski impuls nazočnima se obratio predsjednik Pejo Bosnić koji je prenio svoja razmišljanja vezano uz povezivanje specijalističkih znanja sudionika tribine sa mogućnostima iskorištenja EU fondova i poslovnoj afirmaciji kroz projektni menadžment.

Tribinu je vodio voditelj obrazovnog programa ustanove Toni Žufić dipl. iur. koji je pojasnio osnovne principe i metodologiju projektnog menadžmenta, od projektne ideje do realizacije. Tijekom tribine sudionici su aktivno postavljali pitanja vezano uz projektni menadžment i mogućnosti projektnih prijava na koja su dobili konkretne odgovore, te je tribina uspješno završena u formi rasprave vezane uz glavnu temu.

Nakon održane tribine sudionici su iskazali zadovoljstvo dobivenom kvalitetom informacija,  prezentiranjem mogućnosti povezivanja struke i projektnog menadžmenta koristeći EU fondove.

 

Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova