Kako naučiti engleski jezik? - Edunova

Untitled design 6
Objavljeno: 15. studenoga, 2017.

Edunova – ustanova za obrazovanje odraslih u Osijeku osim smjerova informatike i menadžmenta ima ustrojenu i školu za strane jezike. Svake godine tečajeve engleskog i njemačkog jezika u našoj školi polazi zavidan broj polaznika.

Jedan od trenutnih polaznika tečaja engleskog jezika je i Jurica Erceg koji je izabrao individualan pristup nastave. Jurica je pristao s nama podijeliti svoja iskustva koja je stekao pod mentorstvom prof. Marijane Žaper.

Edunova: Jurice, možeš li nam reći zašto si izabrao tečaj engleskog jezika?

Jurica: Tečaj engleskog jezika izabrao sam iz razloga što posao koji obavljam sve više i više iziskuje tečno znanje minimalno jednog stranog jezika, s druge strane želim raditi na svom obrazovanju i stjecati što više vještina kako bih na tržištu rada bio što spremniji.

Edunova: Jurice, što te ponukalo da izabereš Edunovu među svim školama stranih jezika u Osijeku?

Jurica: Jedan od poznanika na društvenim mrežama je „lajkao“ jedan od niza seminara koje ste imali, te me znatiželja potaknula da pogledam nudite li što i za moje obrazovanje. Na vašoj Web stranici pronašao sam tečaj engleskog jezika koji mi je prvenstveno cjenovno i kvantitativno odgovarao. Zanimala me također i kvaliteta rada te me to potaknulo da upišem tečaj.

Edunova: Jesi li zadovoljan strukturom predavanja i stručnošću profesora?

Jurica: Nakon prvog odrađenog sata rekao sam to je to. Na rad i stručnost profesorice imam sve riječi hvale. Maksimalno je posvećena radu, osoba je koja zna slušati i razumije moje potrebe, slabosti i mane i radi baš kako mi odgovara.

Edunova: Planiraš li upisati i viši stupanj engleskog jezika i nastaviti ga usavršavati?

Jurica: Naravno da mi je u planu nastaviti raditi s profesoricom jer smatram da sam u vrlo kratkom vremenu dobio poprilično znanja. Novac koji sam uložio,definitivno je dobro uloženi novac.

Strani jezik uvelike može pomoći pri pronalasku željenoga posla i međunarodnoj komunikaciji. Jurici želimo puno volje i motivacije i u daljnjem učenju!