Posao u Osijeku - Seminar komunikacijskih vještina. | Edunova

menadžment osijek

23.10.2015. u 17h
Edunova L. Jagera 5 Osijek

Objavljeno: 16. listopada, 2015.

Često nam dolaze osobe sa pitanjima vezanim za dobivanje posla ili promjenu radnog mjesta. Postoje tehnike za postizanje dobrih rezultata na razgovoru za posao uz pomoć kojih se možete kvalitetno predstaviti,  zadobiti povjerenje poslodavca i dobiti željeni posao. Kako osoba sebe doživljava ili predstavlja može znatno utjecati na afirmaciju u karijeri.

Bez obzira na stečeno obrazovanje i znanje, put do radnog mjesta nikada nije lagan. Ostavljanje pozitivnog prvog utiska, pravilna komunikacija, samopouzdanje i siguran javni nastup, osnovne su funkcije osobne prezentacije.
Na sve turbulentnijem i nesigurnijem tržištu, komunikacijske vještine otvaraju vrata za koja smo misli da su zatvorena. Na kraju, daju nam konkurentsku prednost u moru prosječnosti. Danas pobjeđuju samo najbolji. Budite jedan od njih.

Seminar je besplatan, a voditi će ga stručnjak Darko Balaš [Datarius]  u prostorijama Edunove, L. Jagera 5, Osijek, u petak, 23. listopada 2015.u vremenu od 17 do 18:30 sati. Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas.
Kako bi se prijavili na seminar pošaljite Vaše ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na e-mail seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!