Besplatni seminar u Osijeku "Kako biti uspješan menadžer?“ | Edunova

bankar obrazovanje osijek

02.10.2015 u 17h
L. Jagera 5 Osijek.

Objavljeno: 21. rujna, 2015.

U današnja vremena brzih promjena i iznimne konkurencije, kako poslovne, tako i individualne, najvažnije je steći vještine kojima ćemo pripremiti sebe i organizaciju koju vodimo za opstanak na tržištu.

Predstaviti sebe ili poduzeće, biti drukčiji od drugih kroz poslovni bonton i poznavanje psihologije prodaje osnovna je konkurentska prednost pred sve većim brojem natjecatelja, kako u poslovanju tvrtke, tako i u zapošljavanju i osobnoj prodaji. Treba dobro isplanirati, organizirati i primijeniti  svaki svoj korak u pronalaženju kupca, poslovnog partnera ili poslodavca. Treba naučiti biti dobar menadžer.

Ako vas zanimaju tehnike uspješnog menadžmenta prijavite se na besplatni seminar na temu “Kako biti uspješan menadžer?“.  Seminar će voditi stručnjak sa Katedre za menadžment  Darko Balaš, a idealan je za sve one koji žele postati menadžeri tvrtke ili se usavršavati u području  menadžmeta.  Na seminaru će biti prezentirane mogućnosti obrazovanja u područjima prodaje i marketinga. Seminar će se održati u učionici br. 3,  L. Jagera 5, Osijek, u petak  2.10.2015. godine u 17:00 h. 

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas. Pošaljite Vaše ime, prezime i kontakt telefon na e-mail seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!