JAVNI NASTUP I KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE - Edunova

0000000000

U petak, 06. listopada 2017., u 18 sati.
U prostorijama Edunove, L. Jagera 5, Osijek.

Objavljeno: 21. rujna, 2017.

Povodom Tjedna cjeloživotnog učenja Edunova za Vas organizira seminar o javnom nastupu i komunikacijskim vještinama!

Upravo je strah od javnog nastupa na vrhu ljestvice ljudskih strahova, njegovo svladavanje vodi ka psihološkoj pobjedi nad samim sobom. Psihološkoj pobjedi koja otvara vrata uspjeha.

Strah od javnog nastupa sprječava nas da pružimo ono najbolje od sebe, prikažemo se u najboljem mogućem svjetlu, vodimo ljude s povjerenjem, oduševimo publiku i ispunimo prostoriju samopouzdanjem.

Seminar “Javni nastup i komunikacijske vještine” namijenjen je svima koji žele projicirati samopouzdanje u svakoj izgovorenoj riječi, svakoj poslovnoj situaciji i biti prihvaćeni od strane grupe. Oduvijek su veliki govornici upravo oni koji ostaju zapamćeni zauvijek u analima povijesti. Svladajte s nama strah od javnog nastupa, primijenite tehnike koje ćemo zajedno naučiti i zasjajte u svakoj prigodnoj situaciji kao što niste nikada prije.

Javni nastup je u VAMA, urođen i čeka. Jedina moć danas je znanje, a njega nećete moći prezentirati bez odličnih komunikacijskih vještina! Primijenimo te vještine zajedno u ostvarenju uspjeha!

Seminar će se održavati u prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5, u petak, 06. listopada 2017. godine, u 18 sati, završetak seminara predviđen je do 19:30h.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas. Pošaljite Vaše ime, prezime i kontakt telefon na e-mail seminar@edunova.hr

Radujemo se Vašem dolasku!