Java vs. PHP: Fight! - Edunova

php java osijek

12. listopada 2018. u 18 sati
U prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5.

Objavljeno: 24. rujna, 2018.

Zvanje programera danas je traženo više nego ikad, a prema posljednjim statistikama najveće šanse za zaposlenjem imaju i imat će upravo osobe koje su vješte u jednom ili više programskih jezika. Najveći problem s kojim se suočavaju naši polaznici leži u odluci – upisati Java ili PHP programiranje? – a ako ovo čitaš i tebe muči isto pitanje, ovaj besplatni  seminar te može usmjeriti tamo gdje trebaš biti! Zabilježi petak, 12. listopada od 18 sati za CodeWeek predavanje koje je naš dugogodišnji predavač na smjerovima Java i PHP programiranja, dr.sc. Tomislav Jakopec, odlučio nazvati “Java vs. PHP: Fight!”

Iskoristite ovu izvrsnu priliku i upoznajte se s Javom i PHP-om, saznajte koje su sličnosti i razlike između ova dva programska jezika, upitajte predavača za savjet i pustite neka vas dodatno motivira da postanete Java ili PHP developer!

Tomislav Jakopec radi kao asistent na Filozofskom fakultetu u Osijeku na kolegijima vezanim uz projektiranje informacijskih sustava, web tehnologije i elektroničko nakladništvo. Aktivni je član Osijek Software Cityja, a programiranjem se, kako kaže, bavi od 1997. kad je dobio prvo računalo. Prvi program koji je napravio bila je čestitka prijatelju za rođendan – Pascalov program koji je u beskonačnoj petlji ispisivao “Sretan rođendan”, a poklonio ga je na disketi s upustvom kako ga pokrenuti! Tomislav za sebe kaže kako nije osmislio novi algoritam niti napravio aplikaciju koja spašava živote, ALI je napravio aplikaciju BelaBlok koja služi za vođenje rezultata u Beli i na taj način je spasio stotine drveća koji bi inače bili porezani i pretvoreni u papir blok za vođenje rezultata u Beli. Znamo koliko su drveća važna zbog proizvodnje kisika i smanjenja količine ugljikovog dioksida u atmosferi tako da, što se nas tiče, Tomislav ipak je napravio aplikaciju koja spašava živote!

Znamo da se sad svi želite prijaviti jer je naš predavač bolji od ostalih predavača. Protivnik je izjavi: “Oni koji znaju – rade, oni koji ne znaju – podučavaju” i živi je dokaz kako zna, radi, podučava i prenosi svoje znanje polaznicima koji uspješno nalaze poslove nakon završenih edukacija za Java ili PHP developera.

S obzirom na ograničen broj mjesta i veliku zainteresiranost koja uvijek prati naše besplatne seminare, pozivamo vas da osigurate svoje mjesto na vrijeme!

Pošaljite nam svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv željenog besplatnog seminara na kojem želite sudjelovati na seminar@edunova.hr.

Vidimo se na seminaru!

POVEZANI ČLANCI:

PHP PROGRAMIRANJE: KAKO ZAPOČETI?

KAKO POSTATI JAVA DEVELOPER?