Web dizajner

  • Osnove Web dizajna
  • HTML5
  • CSS3
  • Photoshop
  • JavaScript
  • Izrada Web projekta
  • Uvod u Web programiranje
  • Integracija Web stranice u WordPress

Upisnina: 550 KN

Školarina: 4500 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 10 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 155 sati

kolovoz, 2019

četvrtak

22

čet1

pet2

sub3

ned4

pon5

uto6

sri7

čet8

pet9

sub10

ned11

pon12

uto13

sri14

čet15

pet16

sub17

ned18

pon19

uto20

sri21

čet22

pet23

sub24

ned25

pon26

uto27

sri28

čet29

pet30

sub31

Nema događanja

Pavle Vidaković kao stručnjak za Frontend i informatički dizajn zaposlen je kao Web developer. U Ustanovi sudjeluje u izvođenju nekoliko programa i kao voditelj Katedre informatičkog dizajna. Tijekom godina iskustvo je stekao u niz informatičkih tvrtki sa fokusom na razvoj Web aplikacija i support u poljoprivrednoj proizvodnji. Ako vam nešto nije jasno Pavle je osoba koja će vam uvijek rado pomoći.
Aktivno radi na projektima Web dizajna i izrade Web aplikacija. Predavač je na smjerovima Osnove računala i Web dizajna u Osijeku. Sudjelovao kao izvoditelj nastave za "Osnove računalstva" u sklopu provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Član pobjedničkog tima na Hacakatonu 2014. godine. Profesionalno se bavi šahom kao član šahovskog kluba „Vukovar 91“

Izradite funkcionalan Web projekt

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Web dizajneri izrađuju web projekte za različite ljudske djelatnosti. Pored dizajnerskih znanja neophodna su i programerska znanja, upoznavanje i praktične primjene istih.

Jedna od prvih stvari koje posjetitelj web stranice primijeti kada pristupi web stranici je dizjan, stuktura i ogranizacija elemenata cijelokupnog weba. Tijekom prvog pristupa formira se prvi dojam i stvara mišljenje o proizvodu, usluzi i i tvrtki, što je iznimno bitno za uspješnu interakciju sa korisnicima.

Iako dizajn čini prvi dojam jednako je važna struktura i ogranizacija i navigacija weba. Postoje niz tehnologija koje su neophodne da bi se ostvarila potpuna interakcija korisnika i web stranice. Upravo je povezanost svih vizualnih elemenata i tehnologije ključna za uspješan web projekt. Iz tog razloga tečaj web dizajna obuhvaća neophodna znanja o tehnologijama koje su sastavni dio frontenda i dizajna web stranice.

Za Vas smo pripremili interaktivnu edukaciju na kojoj ćete naučiti oblikovati Web stranicu koristeći stilove za kreiranje dinamičke strukture Web-a i implementirati na način da bude prilagođena svim uređajima [RWD].

STRUKTURA NASTAVE

Nastavna predavanja i vježbe obuhvaćaju: upravljanje Web projektima, usvajanje osnova dizajna [tipografija / layout / boje], razumijevanje semantičkog Weba i dizajniranja za Web, kreiranje strukture Web stranica [Wireframe/Mockup], korištenje Web standarda [HTML5 / CSS3], primjenu Javascript / JQuery, upravljanje content management sustavima [CMS] na primjeru WordPressa, upoznavanje PHP open source skriptnog jezika i na kraju postavljanje i testiranje Weba.


CILJ PROGRAMA

Svrha obrazovanja za Web dizajnera je samostalno kreiranje i izmjena Web stranica sukladno trenutnim Web standardima.
Tijekom nastave polaznici izrađuju Web projekt uz pomoć mentora kako bi usvojili tehnike učinkovitog frontend developmenta.

Nakon izrade Web projekta polaznici će svoj završni rad postaviti na Web server [Web hosting], prilagoditi tražilicama [SEO optimizacija]  i uskladiti ga s aktualnim Web standardima.

REZULTATI

Polaznici Web dizajna samostalno će projektirati, izraditi  i prezentirati funkcionalnu Web stranicu kao završni rad. Uz pomoć mentora pri izradi Web projekta koristit ćete pravila dobrog dizajna kako biste omogućili kvalitetno korisničko iskustvo (UX). Usvojit ćete znanja iz HTML, CSS, JavaScript kodiranja kao pretpostavku za daljnju nadogradnju u područjima dizajna i Web programiranja. Nakon uspješnog završetka i svečane promocije u Osijeku steći ćete verificirano zvanje Web dizajner.

Upisi su u tijeku za planirani početak nastave 15. listopad 2019. godine! Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas mi kontaktirati!

Za sve ostale obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

X