Front-end developer | Edunova

Front-end developer | Edunova

 • Web dizajn osnove
 • HTML5 / CSS3
 • Photoshop
 • JavaScript
 • Front-end Framework
 • Izrada Web projekta
 • Uvod u Web programiranje
 • Integracija u WordPress
 • Testiranje / Debugging

Upisnina: 73 € | 550 KN

Školarina: 783,06 € | 5900 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 6 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

 • Trajanje Tečaja
 • 155 sati

ožujak, 2023

subota

25

sri1

čet2

pet3

sub4

ned5

pon6

uto7

sri8

čet9

pet10

sub11

ned12

pon13

uto14

sri15

čet16

pet17

sub18

ned19

pon20

uto21

sri22

čet23

pet24

sub25

ned26

pon27

uto28

sri29

čet30

pet31

Nema događanja

Započnite karijeru Front-End developera

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Web dizajneri izrađuju web projekte za različite ljudske djelatnosti. Pored dizajnerskih znanja neophodna su i znanja Front-end developera koja uključuju programiranje.

Iako dizajn čini prvi dojam jednako je važna struktura i organizacija i navigacija weba. Postoje niz tehnologija koje su neophodne da bi se ostvarila potpuna interakcija korisnika i web stranice. Upravo je povezanost svih vizualnih elemenata i tehnologije ključna za uspješan web projekt. Iz tog razloga tečaj web dizajner / Front-end developer obuhvaća neophodna znanja o tehnologijama koje su sastavni dio Front-enda i dizajna web stranice.

Front-end je područje koje se stalno mijenja i razlikuje od onog prije nekoliko godina i obuhvaća HTML, CSS, JavaScript i framework koji čuva određene JS podatke koji se nalaze na stranici.
Jedna od prvih stvari koje posjetitelj web stranice primijeti kada pristupi web stranici je dizajn, struktura i organizacija elemenata cjelokupnog weba. Tijekom prvog pristupa formira se prvi dojam i stvara mišljenje o proizvodu, usluzi i i tvrtki, što je iznimno bitno za uspješnu interakciju sa korisnicima.

Za Vas smo pripremili interaktivnu edukaciju na kojoj ćete izraditi Web projekt koristeći stilove za kreiranje dinamičke strukture Web-a i implementirati na način da bude prilagođena svim uređajima [RWD].

STRUKTURA NASTAVE

Nastavna predavanja i vježbe obuhvaćaju: upravljanje Web projektima, usvajanje osnova dizajna [tipografija / layout / boje], razumijevanje semantičkog Weba i dizajniranja za Web, kreiranje strukture Web stranica [Wireframe/Mockup], korištenje Web standarda [HTML5 / CSS3], primjenu Javascript / JQuery, upravljanje content management sustavima [CMS] na primjeru WordPressa, upoznavanje PHP open source skriptnog jezika i na kraju postavljanje i testiranje Weba.

CILJ PROGRAMA

Svrha obrazovanja za Web dizajnera / Front-end developera je samostalno kreiranje i izmjena Web stranica sukladno trenutnim Web standardima. Tijekom nastave polaznici izrađuju Web projekt uz pomoć mentora kako bi usvojili tehnike učinkovitog frontend developmenta. Nakon izrade Web projekta polaznici će svoj završni rad postaviti na Web server [Web hosting], prilagoditi tražilicama [SEO optimizacija]  i uskladiti ga s aktualnim Web standardima.

REZULTATI

U 155 nastavnih sati Web dizajn tečaja samostalno ćete projektirati, izraditi  i prezentirati funkcionalnu Web stranicu kao završni rad. Uz pomoć mentora pri izradi Web projekta koristit ćete pravila dobrog dizajna kako biste omogućili kvalitetno korisničko iskustvo (UX). Usvojit ćete znanja iz HTML, CSS, JavaScript kodiranja kao pretpostavku za daljnju nadogradnju u područjima dizajna i Web programiranja. Nakon uspješnog završetka i svečane promocije u Osijeku steći ćete verificirano zvanje Web dizajner.

Upisi Front-End developera su u tijeku za planirani početak nastave 28. travnja 2023. Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas kontaktirati! 

Za sve ostale obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

Centar za postavke privatnosti

X