Web dizajner

  • Osnove Web dizajna
  • HTML5
  • CSS3
  • Photoshop
  • JavaScript
  • Izrada Web projekta
  • Uvod u Web programiranje
  • Integracija Web stranice u WordPress

Upisnina: 550 KN

Školarina: 4500 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 10 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 155 sati

veljača, 2019

subota

23

pet1

sub2

ned3

pon4

uto5

sri6

čet7

pet8

sub9

ned10

pon11

uto12

sri13

čet14

pet15

sub16

ned17

pon18

uto19

sri20

čet21

pet22

sub23

ned24

pon25

uto26

sri27

čet28

Nema događanja

Pavle Vidaković kao stručnjak za Frontend i informatički dizajn zaposlen je kao Web developer. U Ustanovi sudjeluje u izvođenju nekoliko programa i kao voditelj Katedre informatičkog dizajna. Tijekom godina iskustvo je stekao u niz informatičkih tvrtki sa fokusom na razvoj Web aplikacija i support u poljoprivrednoj proizvodnji. Ako vam nešto nije jasno Pavle je osoba koja će vam uvijek rado pomoći.
Aktivno radi na projektima Web dizajna i izrade Web aplikacija. Predavač je na smjerovima Osnove računala i Web dizajna u Osijeku. Sudjelovao kao izvoditelj nastave za "Osnove računalstva" u sklopu provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Član pobjedničkog tima na Hacakatonu 2014. godine. Profesionalno se bavi šahom kao član šahovskog kluba „Vukovar 91“

Kreirajte impresivne web stranice

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Znate li da je vizualni identitet i raspored elemenata bitan segment u posjećenosti Vaše Web stranice? Dobro dizajnirana Web stranica preduvjet je uspješnosti i ostvarenja tržišnih ciljeva. Izaberite zvanje Web dizajnera i krenimo zajedno u izradu vaše Web stranice.

STRUKTURA NASTAVE

Za Vas smo pripremili interaktivnu edukaciju na kojoj ćete naučiti oblikovati Web stranicu koristeći stilove za kreiranje dinamičke strukture Web-a i implementirati na način da bude prilagođena svim uređajima [RWD].
Nastavna predavanja i vježbe obuhvaćaju: upravljanje Web projektima, usvajanje osnova dizajna [tipografija / layout / boje], razumijevanje semantičkog Weba i dizajniranja za Web, kreiranje strukture Web stranica [Wireframe/Mockup], korištenje Web standarda [HTML5 / CSS3], primjenu Javascript / JQuery, na kraju postavljanje i testiranje Weba.


CILJ PROGRAMA

Svrha obrazovanja za Web dizajnera je samostalno kreiranje i izmjena Web stranica sukladno trenutnim Web standardima.
Tijekom nastave polaznici izrađuju Web projekt uz pomoć mentora kako bi usvojili tehnike dobrog Web dizajna.
Nakon izrade Web projekta polaznici će svoj završni rad postaviti na Web server [Web hosting], prilagoditi tražilicama [SEO optimizacija]  i uskladiti ga s aktualnim Web standardima.

REZULTATI

Polaznici Web dizajna samostalno će projektirati, izraditi  i prezentirati funkcionalnu Web stranicu kao završni rad. Uz pomoć mentora pri izradi Web projekta koristit ćete pravila dobrog dizajna kako biste omogućili kvalitetno korisničko iskustvo (UX). Usvojit ćete znanja iz HTML, CSS, JavaScript kodiranja kao pretpostavku za daljnju nadogradnju u područjima dizajna i Web programiranja. Nakon uspješnog završetka i svečane promocije u Osijeku steći ćete verificirano zvanje Web dizajner.

Upisi su u tijeku za planirani početak nastave 08. travnja 2019. godine! Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas mi kontaktirati!

Za sve ostale obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

X