Računalni operator

  • Osnove računala
  • MS Windows
  • MS Word
  • MS Excel
  • MS Powerpoint
  • MS Outlook
  • Internet i rad u mreži

Upisnina: 550 KN

Školarina: 2800 KN

Cijena uključuje digitalne materijale, uvjerenje ili diplomu, ispite, troškove dokumentacije i svečanu promociju.

Mogućnost plaćanja na 2 do 10 rata. Molimo da za uvjete plaćanja na rate kontaktirate referadu.

  • Trajanje Tečaja
  • 155 sati

rujan, 2020

utorak

29

uto1

sri2

čet3

pet4

sub5

ned6

pon7

uto8

sri9

čet10

pet11

sub12

ned13

pon14

uto15

sri16

čet17

pet18

sub19

ned20

pon21

uto22

sri23

čet24

pet25

sub26

ned27

pon28

uto29

sri30

Nema događanja

Pavle je poznat kao osoba koja ima naviše strpljenja. Aktivno radi kao Web developer, u ustanovi je sudjeluje u izvođenju nastave na programima dizajna i računalnog operaterstva. Tijekom godina iskustvo je stjecao u niz informatičkih tvrtki sa fokusom na razvoj Web aplikacija i support u poljoprivrednoj proizvodnji. Ako vam nešto nije jasno Pavle je osoba koja će vam uvijek rado pomoći.

Povećajte svoju konkurentnost na tržištu rada

GOSTUJ NA PREDAVANJU  |  Pogledaj raspored predavanja za smjer koji te zanima.

Nastava se odvija online u virtualnim učionicama!

Rad na računalu i snalaženje s uredskim alatima neophodna je kompetencija na većini današnjih poslova. Iskoristite priliku za stjecanje novih znanja i povećajte svoju konkurentnost na tržištu rada.

STRUKTURA NASTAVE

Kako biste napredovali u karijeri i mogli konkurirati na tržištu rada potrebno je konstantno raditi na sebi, usvajati nova znanja i vještine. Nastava je namijenjena svima koji žele naučiti više o korištenju računala, obradi teksta, tabličnim kalkulacijama, izradi prezentacija i prednostima računalne mreže i interneta.

Grupa je ograničena na maksimalno 10 polaznika radi kvalitetnije komunikacije i lakšeg usvajanja  gradiva, a svakom polazniku je osigurana stručna literatura. Program je u potpunosti prilagođen Vama kako biste mogli dogovoriti dinamiku i termine nastave.

CILJ PROGRAMA

Program obrazovanja omogućava polaznicima izvršavanje temeljnih i svakodnevnih poslova na računalu. Polaznik uz vještine pisanja i obrade teksta u dokumentima, rada s tabličnim kalkulacijama i analize podataka, kreira atraktivne prezentacije.

Na kraju programa polaznici usvajaju aktivno korištenje Interneta, Internet servisa, zaštite računala i izradu pričuvne kopije operativnog sustava.

REZULTATI

Polaznici će biti u potpunosti samostalni u odrađivanju zahtjevnih zadataka unutar uredskog okruženja. Pored aktivnog korištenja uredskih alata bit će osposobljeni za arhiviranje podataka i održavanje antivirusne zaštite. Nakon uspješno završene edukacije polaznici stječu zvanje Računalni operator, verificirano od MINISTARSTVA ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I SPORTA s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Upisi su u tijeku za planirani početak nastave u rujnu i listopadu 2020. godine! Ukoliko se želite upisati, ispunite ONLINE OBRAZAC nakon čega ćemo vas kontaktirati!

Za sve obavijesti slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 031205555 ili nas osobno posjetite na adresi Lorenza Jagera 5.

Veselimo se Vašem dolasku!

X